| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() Üye No: 84292
Konular: 2
İtibar Gücü: 20
İtibar Puanı: 100
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 0
| yerini değiştiremiyorum istediğim serverın ip yazıyorum kapat yapıp kaydet dıyorum ve '' :C\Program Files\FullClient\Server.txt Dosyası oluşturulamıyor. yolun ve dosya adının doğru oldugundan emin olun. '' diğe bir hata cıkıyor sonucta kaydedemiyorum lutfen yardımlarınızı beklıyorum. saygılarımlaa.. | ||
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 84292
Konular: 2
İtibar Gücü: 20
İtibar Puanı: 100
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 0
| IP0=212.174.142.177 yapıyorum kapat yapıp kaydet dıyorum bu cıkıyor.:C\Program Files\FullClient\Server.txt Dosyası oluşturulamıyor. yolun ve dosya adının doğru oldugundan emin olun. '' |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() Ad Soyad: Ahmet ..
Üye No: 6281
Konular: 2205
İtibar Gücü: 223
İtibar Puanı: 12587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 376
Aldığı Teşekkür: 598
| Bilgisayarın vista ise bu tür sorunla karşılaşırsın 2 secenek sunucam bunları dene sorun ortadan kalkar. 1.yol Masaüstünde yeni metin belgesi aç . Knight içindeki server ini oraya kopyala daha sonra knight server.ini kapat . Yeni metin belgesini kaydet kapat ismini Server.ini olarak değiştir.Knight'ın içine at değiştirme işlemi sorusuna evet de. 2.yol Herhangi bir arkadaşın msn yoluyla veya baska bir şekilde server.ini 'ni senin istediğin ayardaki şeklini göndersin direk knight'taki server.ini ile değiştir. |
| | |
|