| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| 1299 Programlar Yardımcı proglarlar. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Moderator ![]() ![]() Üye No: 10138
Konular: 541
Günlük Mesajları : 1
İtibar Gücü: 119
İtibar Puanı: 6875
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 85
Aldığı Teşekkür: 194
| ![]() Nokia marka cep telefonlarına sağladığı MSN Messenger desteği ile popülerleşen Agile Messenger ayrıca yeni Sony Ericsson modellerinde ve Windows Mobile işletim sistemi kullanan cep bilgisayarlarında çalışabiliyor. Önemli! Program cep telefonunuzun veya cep bilgisayarınızın kullandığı işletim sisteminin çeşidine göre farklı platformlarda geliştirildiği için "Programı Yükle" butonuna bastığınızda yönlendirileceğiniz sayfada mobil aygınıtınızın modeline göre indirme işlemini gerçekleştirin. Program Özellikleri: Anlık ileti gönderme ve alma Bas-Konuş desteği Uluslararası karakterler için Unicode ve BIG5 desteği Ayrılmış ekran ile mesajlaşma arayüzü Her konuşma için ayırma tabları İleti geçmişi kaydetme özelliği Smiley desteği Kişi listenizi otomatik olarak yükleme veya güncelleme özelliği Bağlantı durumu bilgisi Ekleme, silme yeniden, adlandırma Kullanılan data miktarını ölçme Kamera desteği ile resimli chat Desteklenen Anlık Mesajlaşma Programları: MSN® AOL® Yahoo!® ICQ® GoogleTalk® XMPP [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.]
__________________ Zafer; Savaşta kovalayan, Aşkta kaçan erkeğindir...[Napolyon] Fransa’nın yazı da yoktur kışı da yoktur , ahlakı da yoktur. Bunların dışında şahane bir ülkedir. Ve genellikle fahişeler tarafından yönetilir...[Mark Twain] | ||
| | |
|