| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| 1299 Programlar Yardımcı proglarlar. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 40734
Konular: 138
İtibar Gücü: 47
İtibar Puanı: 1667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 116
Aldığı Teşekkür: 49
| Özellikleri: # Alperin editöründe başında tab olmayan forumdan alınan girdiler girildiğinde kod yanlış çıkıyordu. Bu programda düzeltildi. # Program esnek tek parça değil büyütülüp küçültülebiliyor. # Tablo verilerini girdikten sonra (F5) Tuşuna basarak queryleri alabilirsiniz. # Querylerin tamamını seçip kopyalamayla uğraşmanıza gerek yok editör bunu sizin için yapıyor. Kodlara 1 kez tıklayın editör tamamını seçip kopyalar. # Tab sorunu tamamen çözüldü. Bir satır tablı diğeri tabsız başlasa bile artık düzgün çıktı veriyor.* Yeni (v1.2) # Kaydetme Tuşunu kullanarak belirttiğiniz adda querylerinizi .rtf dosyalarına kaydedebilirsiniz. * Yeni (v1.2) Gereksinimler: # .NET Framework 3.5 ( Yüklemiycekseniz hiç yorum yapmayın. Bence artık frameworku olmayan utansın ) Düşünce ve uğraşlar: # Oluşan kodların renklenmesi daha belirgin hale gelmesi Resim : ![]() İndir (v1.2 Güncellendi): [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] | ||
| | |
|