| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| 1299 Pvp Server Genel Genel paylaşımlar bölümü. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Site Yöneticisi ![]() Üye No: 8053
Konular: 410
Günlük Mesajları : 15
İtibar Gücü: 148
İtibar Puanı: 9015
![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 65
Aldığı Teşekkür: 311
| [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] Server FİLES DOWNLOAD [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.], DATABASE DOWNLOAD - Datebase' yi kendinize göre uyarlayabilirsiniz.. SİTEMİZDE DATABASE PAYLAŞIMLARI MEVCUTTUR. Not: PORT AÇAMAYANLAR [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] adresinden kurcalayarak orenebilirler bende ComboMaxModem var ben onun ustunden uretiyorum.. Öncelikle BAŞLIYORUM.. - İNDİRDİGİMİZ SQL 2000 İ KURALIM: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Devamı diğer mesajlarda.. Görüntü kilriliği olmasın (:
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın ![]() υуυş∂υя кαηıмı; вαşıмı ∂öη∂üя, .. уαтıя ∂ιzιηє, öмяüмü ѕöη∂üя, çєкмє ∂υ∂αкℓαяıηı ∂υ∂αкℓαяıм∂αη; ηє�єѕιм_кєѕιℓѕιη öρєяєк öℓ∂üя..! ::...22 VataN, 34 MekaN...:: ![]() ![]() Kendim için birşey yapıyorsam namertim..! | ||
| | |
| V4cH_ bu mesajı için 3 üyeden teşekkür aldi |
| | #2 (permalink) |
![]() ![]() ![]()
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Resimler için ßy.BURÇAY Kardeşime ve SALİH kardeşime çok teşekkürler.. GELELİM KODLARA... Kod: [DOWNLOAD] URL=wizgate.nefficient.co.kr PATH=pub/wizgate2/knight/upgrade [ODBC] DSN=kn_online ==>sql de yazdımız dsn UID=salih ==>sqlde securit/logın/newlogın burda yazdıgınız id PWD=salih ==>sqlde security de yazdıgınız pass TABLE=VERSION [CONFIGURATION] DEFAULT_PATH=D:\ [SERVER_LIST] COUNT=2 SERVER_00=127.0.0.1 ==> admin girişi için logın ipsi NAME_00=©Admin® SERVER_01=bilinmeyen.no-ip.biz ==> userler için no-ipden alınan ip NAME_01=FarkKO ==> server listte yazan isim AİSERVER İÇİNDEKİ SERVER.İNİ AYARI Kod: [ODBC] GAME_DSN=kn_online ==>sql de yazdımız dsn GAME_UID=salih ==>sqlde securit/logın/newlogın burda yazdıgınız id GAME_PWD=salih ==>sqlde security de yazdıgınız pass [SERVER] ZONE=1 PARTYEXP=0 GROUP=0 Kod: [TIMER] YEAR=2008 MONTH=5 DATE=3 HOUR=10 WEATHER=1 [LOGIN SERVER] IP=127.0.0.1 ==> buraya dokunmayın [CASTLE] NATION=1 [ZONE_INFO] MY_INFO=1 SERVER_COUNT=4 SERVER_00=1 SERVER_IP_00= ==> no-ipden alınan ip SERVER_01=2 SERVER_IP_01= ==> no-ipden alınan ip SERVER_02=3 SERVER_IP_02= ==> no-ipden alınan ip SERVER_03=4 SERVER_IP_03= ==> no-ipden alınan ip SERVER_NUM=1 MAX_USER=2000 [BATTLE] WEEK=6 START_TIME=20 END_TIME=0 AUTO=0 WEEK2=6 MWEEK=5 LIMITBATTLE=200 [AI_SERVER] IP=127.0.0.1 [DB_SERVER] IP=127.0.0.1 [ODBC] GAME_DSN=kn_online ==>sql de yazdımız dsn GAME_UID=salih ==>sqlde securit/logın/newlogın burda yazdıgınız id GAME_PWD=salih ==>sqlde security de yazdıgınız pass GAME_DSN3=kn_online ==>sql de yazdımız dsn GAME_UID3=salih ==>sqlde securit/logın/newlogın burda yazdıgınız id GAME_PWD3=salih ==>sqlde security de yazdıgınız pass Account_DSN=kn_online ==>sql de yazdımız dsn Account_UID=salih ==>sqlde securit/logın/newlogın burda yazdıgınız id Account_PWD=salih ==>sqlde security de yazdıgınız pass VER=1299 [SG_INFO] GMY_INFO=1 GSERVER_COUNT=1 GSERVER_00=1 GSERVER_IP_00= ==> no-ipden alınan ip SERVER_INDEX=1 [NATION] NATION_ID=1 [FREE_ZONE] MAX_USER=1000 [EVENT] EVENT_NUMBER=0 [MATURE_SETTING] PK_PERMIT=0 [MONSTER_CHALLENGE] ACTIVATE=1 LEVEL=1 [BONUS_EVENT] MONEY=0 EXP=0 Kod: [ODBC] ACCOUNT_DSN=kn_online ==>sql de yazdımız dsn ACCOUNT_UID=salih ==>sqlde securit/logın/newlogın burda yazdıgınız id ACCOUNT_PWD=salih ==>sqlde security de yazdıgınız pass LOG_DSN=kn_online ==>sql de yazdımız dsn LOG_UID=salih ==>sqlde securit/logın/newlogın burda yazdıgınız id LOG_PWD=salih ==>sqlde security de yazdıgınız pass GAME_DSN=kn_online ==>sql de yazdımız dsn GAME_UID=salih ==>sqlde securit/logın/newlogın burda yazdıgınız id GAME_PWD=salih ==>sqlde security de yazdıgınız pass GAME_DSN2=kn_online ==>sql de yazdımız dsn GAME_UID2=salih ==>sqlde securit/logın/newlogın burda yazdıgınız id GAME_PWD2=salih ==>sqlde security de yazdıgınız pass [ZONE_INFO] GROUP_INFO=1 ZONE_INFO=1 [SESSION] IP1=salih.no-ip.biz ==> userler için no-ipden alınan ip IP2=salih.no-ip.biz ==> userler için no-ipden alınan ip [BILLING] IP=127.0.0.1 PORT=15100 NUM=1 [PREMIUM_ITEM] ITEM_NUM1=16000 ITEM_NUM2=16001 NOT: Kendi pc nize kurduysanız ve aynı pc den oyuna girmeyi istiyorsanız yani localden girmek için cliendteki server iniyi açın server ipsini 127.0.0.1 yapın girersiniz bukadar basıt.. NOT: ALINTIDIR... Paylaşımları ve yardımları için ßy.Burçay ve SALİH Kardeşime selamlar ve çok teşekkürler.. Herhangi bir sorun yaşayanlar için buydun msn adresleri MSN ADRESİ = [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.]">[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] YADA MSN ADRESİ = [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.]">[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] [Kendi msn adresimdir..] Sorunlarınızı burdan yazarsanız cevaplayabilirim.. Server kurulumunda zorlanan kişilere ir nebzede olsa yardım ettiysem ne mutlu bana.. Teşekkürler..
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın ![]() υуυş∂υя кαηıмı; вαşıмı ∂öη∂üя, .. уαтıя ∂ιzιηє, öмяüмü ѕöη∂üя, çєкмє ∂υ∂αкℓαяıηı ∂υ∂αкℓαяıм∂αη; ηє�єѕιм_кєѕιℓѕιη öρєяєк öℓ∂üя..! ::...22 VataN, 34 MekaN...:: ![]() ![]() Kendim için birşey yapıyorsam namertim..! |
| | |
| V4cH_ bu mesajı için 5 üyeden teşekkür aldi | akrep53 (02 Şubat 2011), alonewolf (25 Ağustos 2009), BABA_SULTAN__ (29 Mart 2010), EnchanteeR__ (23 Ocak 2010), islam01 (02 Şubat 2011) |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]()
| Umarım yararlı bir paylaşım olmuştur..
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın ![]() υуυş∂υя кαηıмı; вαşıмı ∂öη∂üя, .. уαтıя ∂ιzιηє, öмяüмü ѕöη∂üя, çєкмє ∂υ∂αкℓαяıηı ∂υ∂αкℓαяıм∂αη; ηє�єѕιм_кєѕιℓѕιη öρєяєк öℓ∂üя..! ::...22 VataN, 34 MekaN...:: ![]() ![]() Kendim için birşey yapıyorsam namertim..! |
| | |
| V4cH_ adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | akrep53 (02 Şubat 2011) |
| | #4 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() Üye No: 4222
Konular: 131
İtibar Gücü: 74
İtibar Puanı: 2424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 228
Aldığı Teşekkür: 115
| PayLaşım İçin teşekkürler.
__________________ Hєя haккıм SaкLıdıя®™ ::180Km:: | l | lllll| lll||lll || llll ²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³ Ip=ALemko.Gen.Tr (¯`v´¯) `·.¸.·´ Doğan Net.. ¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·´ .·´ ¸¸.·¨¯*..! |
| | |
| FatihAkyuz adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | akrep53 (02 Şubat 2011) |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]()
| Yorumun için teşekkürler kardeşim.. Umarım yararlı olacak bir paylaşım yapmışımdır.. Eğer öyleyse ne mutlu bana...
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]()
| Birde konuda biraz kod eksiklikleri var.. Bu yüzden "FatihAkyuz" kardeşimle b raber tamamlayıcağız en kısa zamanda.. İlgileriniz, yorumlarınız için teşekkürler..
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 17341
Konular: 16
İtibar Gücü: 34
İtibar Puanı: 249
![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 17
Aldığı Teşekkür: 6
| ABİ ÇOK SAĞOL AMA FOTO LAR BOZUK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BANA YARDIM EDERMİSİN alone.wolf hotmail.com paralı yada parasız pvp yardım pls |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]()
| Alıntı:
Tabiikide yardımda bulunurum sana.. Paralı yardım yapmıyorum.. Yapıcağım herşey Allah rızası için.. Msnini ekledim.. Yardımcı olucam sana..
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın ![]() υуυş∂υя кαηıмı; вαşıмı ∂öη∂üя, .. уαтıя ∂ιzιηє, öмяüмü ѕöη∂üя, çєкмє ∂υ∂αкℓαяıηı ∂υ∂αкℓαяıм∂αη; ηє�єѕιм_кєѕιℓѕιη öρєяєк öℓ∂üя..! ::...22 VataN, 34 MekaN...:: ![]() ![]() Kendim için birşey yapıyorsam namertim..! | |
| | |
|