| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| AlemKO Ardream Bölümü AlemKO Ardream da oynayan oyuncuların öneri, şikayet ve sohbet alanı. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() | Yaw akıl işi değil savaşa girdik keeper defe gittim bir tek ben varım ( mage ). Her neyse kısaca demek istediğim şey şudur ki bir melee clan kurmayı düşünüyorum. Tabi ilgilenenler olursa. Clan için online süresi fazla ( en azından savaşlarda on ) genel olarak warrıor ve priest olmak şartıyla clana alım yapacağım. Başka bir şey istemiyorum. Ne editlik ne vent ne np. Clana girmek isteyenlerden de tek beklentim pelerin için gelmemeleridir. Bir denicez bakalım durum değişicekmi. Bana forumdan veya oyundan ( PozitifAtacK ) ( HaxiSheitaN ) ulaşabilirsiniz. Not : Mage fp dd25 i giymek için stat pointler kaçta olmalıdır bilen varsa yazabilirmi ![]() İyi forumlar . | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() Üye No: 43208
Konular: 11
İtibar Gücü: 44
İtibar Puanı: 1630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 48
Aldığı Teşekkür: 59
| Evet baya kötü oldu human town basmak fln ama mele paty ve clan güzel olur. Ve umarım güzel işler başarırsınız. (: |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 22219
Konular: 518
İtibar Gücü: 102
İtibar Puanı: 5187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 328
Aldığı Teşekkür: 184
| Alıntı:
| |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() Üye No: 43208
Konular: 11
İtibar Gücü: 44
İtibar Puanı: 1630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 48
Aldığı Teşekkür: 59
| Alıntı:
la bende var 8k hp | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() | Clan işlemleri Mr_SeyHumSeyH sayesinde tamamlanmıştır. Clan adı : DropTheWorld . Clan yeni olduğu için herhangi bir asistlik bulunmamaktadır. Clan melee clandır. Sadece onnline süresi göz önüne alınarak clana alım vardır. Clana özellikle warrıor priestler alınacaktır. Ve şu saatten itibaren clana alım başlamıştır. Oyundan veya forumdan ulaşabilirsiniz. +++ GünceL |
| | |
|