| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| AlemKO Ardream Bölümü AlemKO Ardream da oynayan oyuncuların öneri, şikayet ve sohbet alanı. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() Üye No: 18945
Konular: 6
İtibar Gücü: 37
İtibar Puanı: 505
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 3
Aldığı Teşekkür: 16
| Mage Anti Set ![]() Warior Anti Set [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.]
__________________ Dynamite FLEA_ JUDDYWILKENSON POZITIFATACK ASIST ALKOLIG_ ASIST VIALECTEA ASSIST DONVITOCARLEONE ONESILIENCE AGRASIFPOLYANNA MASSAKKA CASTIEL IRONMAN DEFANS B1L4L FALCO UCUHQTHEGREENHOLIGAN SHOPPI :LORD_WARDER: FIVESILENCE RUNDALL32 HARDERTITAN BLACKANGEL I4NEVERCOMEBACK IICHUKKYII IM_PICH IMUSALLATI JANGUISH PREVIUSLYCONVICTED THELIGILIGI 4KAr4NDRAMl3AKAR | ||
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() | [QUOTE=Juddy;843313]Öncelikle Slm GARDAŞLAR xD Mage ve Warıor Anti Def set sadece pri antilerle takas ediyorum ilgilenen arkadaşlar Özel mesaj atabilirler Özkan GARDAŞ swdeki eniyi anti defler sende ndn açlık yapıyorsun xD Not:Bu arada Rogue anti def alınır (fp) olursa güzel olur .) Pm:BitSedeGitZsek |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() Üye No: 18945
Konular: 6
İtibar Gücü: 37
İtibar Puanı: 505
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 3
Aldığı Teşekkür: 16
| [QUOTE=Jhan;844011] Alıntı:
satamıyorum malesef
__________________ Dynamite FLEA_ JUDDYWILKENSON POZITIFATACK ASIST ALKOLIG_ ASIST VIALECTEA ASSIST DONVITOCARLEONE ONESILIENCE AGRASIFPOLYANNA MASSAKKA CASTIEL IRONMAN DEFANS B1L4L FALCO UCUHQTHEGREENHOLIGAN SHOPPI :LORD_WARDER: FIVESILENCE RUNDALL32 HARDERTITAN BLACKANGEL I4NEVERCOMEBACK IICHUKKYII IM_PICH IMUSALLATI JANGUISH PREVIUSLYCONVICTED THELIGILIGI 4KAr4NDRAMl3AKAR | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() | [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 19322
Konular: 39
İtibar Gücü: 63
İtibar Puanı: 2654
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 151
Aldığı Teşekkür: 98
| SEVGİLİ GARDAŞIM GİRDİM BAKTIMKİ BANI AÇMIŞLAR :d:d:PUAHAHA DEDİM BURADA BANADA WARİOR ANTİ DEF LAZIM VARMI:d:d |
| | |
| FLEA31 adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | ninfadora (26 Eylül 2010) |
| | #10 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() | GÜZEL ANTİDEFLER.BUNLARA KARŞILIK GELECEK FAZLA İTEM YOK ![]() ![]() ![]()
__________________ KNIGHT BIR MUZ KABUGUDUR , DIKKAT ETMEZSEN AYAGIN DEGIL , HAYATIN KAYAR... Warior : " Ílk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa EMC ye gecip tekrar mı gileyim?" İtem İtem dediğin nedir ki gülüm ben senin için Ban yemeyiı göze almışım.( |
| | |
|