| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| AlemKO Ardream Bölümü AlemKO Ardream da oynayan oyuncuların öneri, şikayet ve sohbet alanı. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() ![]() | Mage Plate +7 Ax 30 - Mage CHITIN kafalık +5 speear 20- Rogue FP Donluk Clup 20- Rogue Kolluk ve Kafalık Spear 20- dersiniz eziq bunlar yazın bileyim.çünkü antidefler hakkında çok şey bilmiyorum
__________________ KNIGHT BIR MUZ KABUGUDUR , DIKKAT ETMEZSEN AYAGIN DEGIL , HAYATIN KAYAR... Warior : " Ílk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa EMC ye gecip tekrar mı gileyim?" İtem İtem dediğin nedir ki gülüm ben senin için Ban yemeyiı göze almışım.( | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() | YOKMU İLGİLENEN LAAA
__________________ KNIGHT BIR MUZ KABUGUDUR , DIKKAT ETMEZSEN AYAGIN DEGIL , HAYATIN KAYAR... Warior : " Ílk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa EMC ye gecip tekrar mı gileyim?" İtem İtem dediğin nedir ki gülüm ben senin için Ban yemeyiı göze almışım.( |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() |
__________________ KNIGHT BIR MUZ KABUGUDUR , DIKKAT ETMEZSEN AYAGIN DEGIL , HAYATIN KAYAR... Warior : " Ílk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa EMC ye gecip tekrar mı gileyim?" İtem İtem dediğin nedir ki gülüm ben senin için Ban yemeyiı göze almışım.( |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() Ad Soyad: Metin Bulut
Üye No: 5213
Konular: 37
İtibar Gücü: 61
İtibar Puanı: 1815
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 95
Aldığı Teşekkür: 70
| yok kardes bunlar iş yapmaz
__________________ Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun bir insanı küçümsemek akılsızlık, Çok büyük görmekte korkaklıktır. Cesaret akıldan gelirse cesarettir, Bilgisizlikten gelirse cehalettir... |
| | |
|