| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| AlemKO Ardream Bölümü AlemKO Ardream da oynayan oyuncuların öneri, şikayet ve sohbet alanı. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() Üye No: 17906
Konular: 10
İtibar Gücü: 33
İtibar Puanı: 215
![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 4
| cash kredi kartı istiyor sanırım 10 tl versem bana site yönetimi çarıma dd 25 takar mı 83 lwl dd sini takmaktan bıktım wariorr geliyor vuruyor ben kalkan takıp ws bile atamıyorum üzgünüm ama bu iş canımı sıkmaya başladı ne diyorsunuz siz bana verirmisiniz isterseniz size dizili çar fln verrim... yardım pls | ||
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() ![]() | Alıntı:
. Ama bunu alamam veya düşürmeye üşenirim diyuorsan gogüslüğünü fp yaparsın 225 dex verirsn normal fp dd takarsın.
__________________ KNIGHT BIR MUZ KABUGUDUR , DIKKAT ETMEZSEN AYAGIN DEGIL , HAYATIN KAYAR... Warior : " Ílk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa EMC ye gecip tekrar mı gileyim?" İtem İtem dediğin nedir ki gülüm ben senin için Ban yemeyiı göze almışım.( | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 90390
Konular: 3
İtibar Gücü: 19
İtibar Puanı: 130
![]()
Aldığı Teşekkür: 1
| ama o Repair dediğin canavar nerde ben delos gittim bulamadım ? ![]()
__________________ MasterKiller Never Walk Alone Never Ending Ardream I live, you'll crazy İletişim:Master_Killer_Can |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 90390
Konular: 3
İtibar Gücü: 19
İtibar Puanı: 130
![]()
Aldığı Teşekkür: 1
| +++++++++
__________________ MasterKiller Never Walk Alone Never Ending Ardream I live, you'll crazy İletişim:Master_Killer_Can |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() Üye No: 26774
Konular: 20
İtibar Gücü: 65
İtibar Puanı: 3483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 8
Aldığı Teşekkür: 40
| delos burning skelere bi mage kas novayla seri seri 4 slotu kes pri dd düsürdüm öyle sonra lazım olanla takas
__________________ >>> OPELastra Twinport <<< Herkes ulusal görevini ve sorumluluğunu bilmeli, memleket meseleleri üzerinde o düşünceyle, düşünüp çalışmayı görev edinmelidir. M.K.ATATURK Bir kez dinlemediler bizi. Bir kez anlamak istemediler. VURULDUK EY HALKIM, UNUTMA BİZİ... SennenJoyu Cz Csw were just a dream... 75/KARS/Ardahan Ooof... çûme Cizîrê lê lê Cizîra Botan Ax şahlûl û bilbil li hev bûne cote Me gotinê evînî ji hevre digota Xizêm wunda bû lê lê... li cem Mîrê Botan Oof... çûme Cizîrê lê, Cizîr li wî alî Keçkên Helebiya werne wî alî Lê keçkên Estêliya werne vî alî Lê keçkên Cizîriya werne vî alî Lê ji kerbê delalê lê lê... ketme vî halî Oof... çûme Cizîrê lê... Cizîr mezin e Lê çûme Cizîrê Cizîr mezin e Wele jê derketin ew birê jina Çûme ya pêşî lê gelekî kin e Çûme ya nêvî ne li gorî min e Ez çûme ya dawî ew yara min e Bavê wê bimre lê lê... ez nadim hin |
| | |
|