| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| AlemKO Clan Problemleri AlemKO 'da Clan bug yaşayan oyuncularin bölümü |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #11 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() Üye No: 15606
Konular: 4432
Günlük Mesajları : 3
İtibar Gücü: 254
İtibar Puanı: 11130
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 354
Aldığı Teşekkür: 413
| clan baskanlarının amacı,olgun aklı basında sorun cıkarmayacak,rahatca düzgün muhabbetler edebilecek bir ortam hazırlamaya calısıyorlar..bence burada isyan etmek yerine kendi clanını kur sende 18 den büyükleri alma yasıtların olsun clanda böylece herkes kendi yolunu çizmiş olur.. senin yasındaki insanların ebeveyn muhabbetlerinde olması bir tek bu oyun için değil gercek hayatta da çok yanlıs birşey ...
__________________ ![]() BenimSiN çıkıs Yok...Hayata Dair mutluluğa dair birşey yok..Geleceğe dair bi amaç yok..Yaşama karşı bi hamlem yok..umutsuzum hayat zevk vermiyor..Allak bullak bir yaşam her gün aynı diyaloglar.."Nasılsın?" sorusuna aynı cevap..İçimdeki değişimi kaybettim her gün aklımda aynı şey ama modeli şekli farklı..Hayata 3-0 yeniğim..İstifa etmeyi düşünüyorum ama hala içimde ufacık bi yarın var.O yarın gerçek olur diye yaşama devam ediyorum..Ama günler geçtikçe imkansıza yürüdüğümü fark ediyorum..Bilemiyorum hayatıma yön veremiyorum..Çok büyük bir risk alıp kontrolü rüzgara bırakıyorum,nere giderse oraya nereye atarsa oraya..Okyanusta kaybolan inci gibi ama ben en değerli kolyede olmak için çaba harcamıyorum..Kendimi dalgalara bıraktım onlarda sürekli kayalara çarpıyor zedeliyor beni..Geçen her dakika dahada uzaklaştırıyor beni..İçimde paylaşmadığım paylaşamadığım şeyler var..Aslında yaşamıma dair bir bilginiz yok sadece kendi yazdıklarımı biliyorsunuz altında yatanlardan haberiniz yok..Çok defa paylaşmak istedim.Yazdım ama taslak olarak asla gönderemedim çünkü sizi ilgilendirmez..İlgilenmekte istemezsiniz..Hatta paylaştığım kişiyi sıktığımı hissettim artık onada yazmıyorum..Kimse sorunun varmı diye sormuyor çünkü sorunum yok, sorun başlı başına benim..Allak bullak bilinç altı yerine yerleştiremediğim şeyler...Mekan, yer, kişi var ama zaman, tarih ve kişilerin gerçekliği kesin değil..Ne garip değil mi? Bu garipliklerle yaşamak, hayal mi gerçek mi düşünmek, cevaplayamadan başka şeylerin gelmesi baş edemiyorum artık.. Baba Değiştirmez..Fixtir.. | ||
| | |
| Fevzi SANLI adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | FLEA31 (21 Kasım 2009) |
| | #12 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() Üye No: 26774
Konular: 20
İtibar Gücü: 65
İtibar Puanı: 3483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 8
Aldığı Teşekkür: 40
| Ben daha 16 yaşındayım ama bir restorantta komilik ve sanayide parçacılık yaptım hayatın zorluğunu %100 olmasada biliyorum . Benim takıldığım yer ise isyan etmek değil zira aynı yaşta olup daha insanlarla iletişim kurmayı bilmeyen baba parası yiyen insanlarla aynı kefeye konmak benim sinirlerimi bozuyor... SAYGILAR |
| | |
| | #13 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| Alıntı:
öyle insanlar varki,ölmemek için kalıcak bir taşlık arayanlar karınları bir nebze dolsun diye çöpden artık yiyenler..donmamak için üstlerine atılmış pis örtüler örtenler var.. bunlar işte bunlar varya,asıl zoru bunlar gördü..komilik yapmak için parçacılık yapmak için,onu bırak 1 lokma ekmeğin tadını almak için hayal kuranlara ne demeli ?? şükret abicim benden sana bir abi bir kardes nasihati hayatına şükret..annenle baban oldugu için şükret.. hergün sofraya yemek,her gece başının altına yastık geldiği için şükret.. ve yapabiliyorsan yemek seçmek yerine birgün kendin kuru ekmek ve su içip,yemeğini ve içeceğini gidip bir yoksula ver..işte o zaman HAYATIN ZORLUGUNU BİLENLERE BİR NEBZE YARDIMDA BULUNURSUN..BU ONLAR İÇİN BİR ÖMÜR MİNNETTARLIKTIR.. ÇOK KONUŞTUM,ÇOK DUYGULANDIM..
__________________ ![]() BenimSiN çıkıs Yok...Hayata Dair mutluluğa dair birşey yok..Geleceğe dair bi amaç yok..Yaşama karşı bi hamlem yok..umutsuzum hayat zevk vermiyor..Allak bullak bir yaşam her gün aynı diyaloglar.."Nasılsın?" sorusuna aynı cevap..İçimdeki değişimi kaybettim her gün aklımda aynı şey ama modeli şekli farklı..Hayata 3-0 yeniğim..İstifa etmeyi düşünüyorum ama hala içimde ufacık bi yarın var.O yarın gerçek olur diye yaşama devam ediyorum..Ama günler geçtikçe imkansıza yürüdüğümü fark ediyorum..Bilemiyorum hayatıma yön veremiyorum..Çok büyük bir risk alıp kontrolü rüzgara bırakıyorum,nere giderse oraya nereye atarsa oraya..Okyanusta kaybolan inci gibi ama ben en değerli kolyede olmak için çaba harcamıyorum..Kendimi dalgalara bıraktım onlarda sürekli kayalara çarpıyor zedeliyor beni..Geçen her dakika dahada uzaklaştırıyor beni..İçimde paylaşmadığım paylaşamadığım şeyler var..Aslında yaşamıma dair bir bilginiz yok sadece kendi yazdıklarımı biliyorsunuz altında yatanlardan haberiniz yok..Çok defa paylaşmak istedim.Yazdım ama taslak olarak asla gönderemedim çünkü sizi ilgilendirmez..İlgilenmekte istemezsiniz..Hatta paylaştığım kişiyi sıktığımı hissettim artık onada yazmıyorum..Kimse sorunun varmı diye sormuyor çünkü sorunum yok, sorun başlı başına benim..Allak bullak bilinç altı yerine yerleştiremediğim şeyler...Mekan, yer, kişi var ama zaman, tarih ve kişilerin gerçekliği kesin değil..Ne garip değil mi? Bu garipliklerle yaşamak, hayal mi gerçek mi düşünmek, cevaplayamadan başka şeylerin gelmesi baş edemiyorum artık.. Baba Değiştirmez..Fixtir.. | |
| | |
| Fevzi SANLI bu mesajı için 2 üyeden teşekkür aldi | Akin425 (22 Kasım 2009), speed_cihan (23 Kasım 2009) |
| | #14 (permalink) | |
| Alıntı:
AZA KANAAT ETMEYEN,ÇOĞU SİTTİN SENE BULAMAZ
__________________ ![]() BenimSiN çıkıs Yok...Hayata Dair mutluluğa dair birşey yok..Geleceğe dair bi amaç yok..Yaşama karşı bi hamlem yok..umutsuzum hayat zevk vermiyor..Allak bullak bir yaşam her gün aynı diyaloglar.."Nasılsın?" sorusuna aynı cevap..İçimdeki değişimi kaybettim her gün aklımda aynı şey ama modeli şekli farklı..Hayata 3-0 yeniğim..İstifa etmeyi düşünüyorum ama hala içimde ufacık bi yarın var.O yarın gerçek olur diye yaşama devam ediyorum..Ama günler geçtikçe imkansıza yürüdüğümü fark ediyorum..Bilemiyorum hayatıma yön veremiyorum..Çok büyük bir risk alıp kontrolü rüzgara bırakıyorum,nere giderse oraya nereye atarsa oraya..Okyanusta kaybolan inci gibi ama ben en değerli kolyede olmak için çaba harcamıyorum..Kendimi dalgalara bıraktım onlarda sürekli kayalara çarpıyor zedeliyor beni..Geçen her dakika dahada uzaklaştırıyor beni..İçimde paylaşmadığım paylaşamadığım şeyler var..Aslında yaşamıma dair bir bilginiz yok sadece kendi yazdıklarımı biliyorsunuz altında yatanlardan haberiniz yok..Çok defa paylaşmak istedim.Yazdım ama taslak olarak asla gönderemedim çünkü sizi ilgilendirmez..İlgilenmekte istemezsiniz..Hatta paylaştığım kişiyi sıktığımı hissettim artık onada yazmıyorum..Kimse sorunun varmı diye sormuyor çünkü sorunum yok, sorun başlı başına benim..Allak bullak bilinç altı yerine yerleştiremediğim şeyler...Mekan, yer, kişi var ama zaman, tarih ve kişilerin gerçekliği kesin değil..Ne garip değil mi? Bu garipliklerle yaşamak, hayal mi gerçek mi düşünmek, cevaplayamadan başka şeylerin gelmesi baş edemiyorum artık.. Baba Değiştirmez..Fixtir.. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() Üye No: 26774
Konular: 20
İtibar Gücü: 65
İtibar Puanı: 3483
Ettiği Teşekkür: 8
Aldığı Teşekkür: 40
| burda bana düşen susup verilmiş nasihatlardan bir nebzede olsa pay çıkartma fırsatı verildiği için teşekkür etmek iyi oyunlar SAYGILAR |
| | |
| OPELastra adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | Akin425 (22 Kasım 2009) |
| | #16 (permalink) | |
| Alıntı:
Sanada iyi geceler,huzurlu hayat diliyorum kardeşim..Duyarlılığın için sağol.. Zaten büyümekde böyle birşey zaman ile yaptıgın yanlıs davranışları anlayıp düzelteceksin..Bunlar zamanla olan ve doğal olağan şeylerdir.. Hadi sanada iyi oyunlar,kerata :P
| | |
| | #17 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 12924
Konular: 330
İtibar Gücü: 81
İtibar Puanı: 3458
Ettiği Teşekkür: 26
Aldığı Teşekkür: 95
| yanlış düşündünü belitrmek isterim ben şuan 15 yaşındayım ama MAsterfly deyim neden dürüstlük saygı sevgi ve konuşma yerlerini bileceksiz kimseyi kırmayacaksın bi oyun için yani yaş fakr etmez önce efendilik oldugu sürece oyunda yerin olur şimdi item dersin belki bendede item yok bi 50 TL KALKAN oda isilyondan düştü saolsun abilerimin kardeşlerimin yardımıyla ben şuana kadar hiç yaş problemi olmadi
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol < мaSтєяFLγ > вizLєя ωaя σLduмuz Süяєćє SizLєя ćıLdıяaćaкSıηız .. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() Üye No: 19322
Konular: 39
İtibar Gücü: 63
İtibar Puanı: 2654
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 151
Aldığı Teşekkür: 98
| Alıntı:
| |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 22091
Konular: 30
İtibar Gücü: 41
İtibar Puanı: 913
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 23
Aldığı Teşekkür: 22
| ehonte sende ugrasma almıyorsa almassın Bak ben orctum adam slm bile almıordu sonra isim yapınca oyuna girer girmez clana gel die en az 10 15 pm geliordu Sonra Orc charı bırakıp 0 dan human açtım kimseden clan istemedim sadece arkadaşlık istedim ama bazıları ne kadar artis de olsa sen aldırma sana öle diyenlerlede muhattap olma şayet ileri gidersede ßß yaz yolla en iyisi bu tabi benim görüşüm sen ne dersende |
| | |
|
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| Tavsiye Ettiklerimiz | |