| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| AlemKO Clan Problemleri AlemKO 'da Clan bug yaşayan oyuncularin bölümü |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() ![]() Üye No: 26774
Konular: 20
İtibar Gücü: 65
İtibar Puanı: 3483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 8
Aldığı Teşekkür: 40
| SAYGILAR... | ||
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() Üye No: 26774
Konular: 20
İtibar Gücü: 65
İtibar Puanı: 3483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 8
| Haklısın o zaman dayı bir muhabbet yüzünden clana giremeyeceksek diyecek lafım yok büyüğümüzsünüz siz ne derseniz odur. Fakat en güzel pvp server olan ALEMKO da istikrar sağlamak için bir clan şart. Bunu laf olsun diyerek söylemiyorum bir aydır oynuyorum elime geçen sadece oyunda yapabilinecek itemleri yapmış olmam. Ne bir ardream ne bir savaş partyden zevk almışlığım yok.Diyeceksiniz hani 18 yaşından küçüklerde clanda var onlarda gerçek hayatta birbirlerini tanıyanlardır.Bizde iki sene daha bekler öyle clana gireriz SAYGILAR... |
| | |
| OPELastra adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | ForneverKO_ (29 Kasım 2009) |
| | #5 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya krdş bende yaşadım Uskoda filan. 18 yaşındaym yine bana 2. sınf yapılabilyior. Genelde küçüklerde daha çok küfür, saygısızlık veya ne zaman ne yapması gerektiğini bilmeme veya yeri gelince küçük olana güvenememe gibi bir dertleri oluyor insanların. İlerde sende anlayacaksın. Bazı konularda sana güvenmemelerinin faydası olabiliyor. Snde ilerde öyle ypacksn bnce bazı knularda. Ya şöle söleyim Çevren iyi olsn. Olgun davran. İnsanların seni sevmesini sağla. Genelde küçklerin knşmalarından anlıyon zaten yaşını . Knşmalarına flan dikkat et. Ama şöle söleyim her zaman olacak bu ). 25 yaşına gel clanda 35 yaşnda adam vardır yine bi kötülük sezersn. Takma kafana.
__________________ ___IsMaiL___ RecepKO BeramuS ___LowesTime___ _RulerSmyHearT_ ihtekin@windowslive.com VsMovie http://www.knightalemi.org/recepko-r...vie-part2.html |
| | |
| _IsMaiL_ adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | ForneverKO_ (29 Kasım 2009) |
| | #7 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ ___IsMaiL___ RecepKO BeramuS ___LowesTime___ _RulerSmyHearT_ ihtekin@windowslive.com VsMovie http://www.knightalemi.org/recepko-r...vie-part2.html |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 21661
Konular: 77
İtibar Gücü: 54
İtibar Puanı: 1897
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 4
| Mesela benle konuşma yaşım 17 5gün sonra doğum günüm zaaa
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın http://s1.bitefight.net/c.php?uid=252607 Günde 1Tık Pls |
| | |
|
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| Tavsiye Ettiklerimiz | |