| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| AlemKO Clan Problemleri AlemKO 'da Clan bug yaşayan oyuncularin bölümü |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 22219
Konular: 518
İtibar Gücü: 102
İtibar Puanı: 5187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 328
Aldığı Teşekkür: 184
| | ||
| | |
| T.T adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | CasPeR2010 (04 Haziran 2010) |
| | #2 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 5574
Konular: 25
İtibar Gücü: 109
İtibar Puanı: 5977
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 199
Aldığı Teşekkür: 219
| Clan devretmek uskodaki gibi değil.Server kurucusu yapabilir bunu ancakk. |
| | |
| DEqueL adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | CasPeR2010 (04 Haziran 2010) |
| | #4 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() Üye No: 15606
Konular: 4432
Günlük Mesajları : 3
İtibar Gücü: 254
İtibar Puanı: 11130
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 354
Aldığı Teşekkür: 413
| Ararsın kurucuyu,anlatırsın derdini,clanın eğer kayda değer devredilmeye uygun,yenisi 5 dk icinde yapılabilecek değilde bol user ve afk char bulunan bir clan ise ve Tekin abi ( AWENGERS ) ' de uygun görürse clanını devredebilirsin istediğin chara..Özkan arkadasımında söylediği gibi..
__________________ ![]() BenimSiN çıkıs Yok...Hayata Dair mutluluğa dair birşey yok..Geleceğe dair bi amaç yok..Yaşama karşı bi hamlem yok..umutsuzum hayat zevk vermiyor..Allak bullak bir yaşam her gün aynı diyaloglar.."Nasılsın?" sorusuna aynı cevap..İçimdeki değişimi kaybettim her gün aklımda aynı şey ama modeli şekli farklı..Hayata 3-0 yeniğim..İstifa etmeyi düşünüyorum ama hala içimde ufacık bi yarın var.O yarın gerçek olur diye yaşama devam ediyorum..Ama günler geçtikçe imkansıza yürüdüğümü fark ediyorum..Bilemiyorum hayatıma yön veremiyorum..Çok büyük bir risk alıp kontrolü rüzgara bırakıyorum,nere giderse oraya nereye atarsa oraya..Okyanusta kaybolan inci gibi ama ben en değerli kolyede olmak için çaba harcamıyorum..Kendimi dalgalara bıraktım onlarda sürekli kayalara çarpıyor zedeliyor beni..Geçen her dakika dahada uzaklaştırıyor beni..İçimde paylaşmadığım paylaşamadığım şeyler var..Aslında yaşamıma dair bir bilginiz yok sadece kendi yazdıklarımı biliyorsunuz altında yatanlardan haberiniz yok..Çok defa paylaşmak istedim.Yazdım ama taslak olarak asla gönderemedim çünkü sizi ilgilendirmez..İlgilenmekte istemezsiniz..Hatta paylaştığım kişiyi sıktığımı hissettim artık onada yazmıyorum..Kimse sorunun varmı diye sormuyor çünkü sorunum yok, sorun başlı başına benim..Allak bullak bilinç altı yerine yerleştiremediğim şeyler...Mekan, yer, kişi var ama zaman, tarih ve kişilerin gerçekliği kesin değil..Ne garip değil mi? Bu garipliklerle yaşamak, hayal mi gerçek mi düşünmek, cevaplayamadan başka şeylerin gelmesi baş edemiyorum artık.. Baba Değiştirmez..Fixtir.. |
| | |
| Fevzi SANLI bu mesajı için 2 üyeden teşekkür aldi | CAN EMRE (09 Şubat 2010), CasPeR2010 (04 Haziran 2010) |
| | #5 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 47156
Konular: 9
İtibar Gücü: 26
İtibar Puanı: 150
![]()
Ettiği Teşekkür: 5
Aldığı Teşekkür: 2
| OLder Ustam Clan Devretmeyi sadece Yetkilerl yapar Uskoda Ki gibi deildir alemko.da ise kolay kolay yapamassın bunu ustam |
| | |
|