| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| AlemKO Oyuncu Duyuruları AlemKO Irk değiştiren, isim değiştiren, Oyunu birakanlarin mekani |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() | r e l i g i o u s @ w i n d o w s l i v e . c o m k o r k u s u z _ 1 9 0 7 _ @ h o t m a i l . c o m 2 sinide ekleyin ve boşlukları silin ![]() Buarada azı bozuk küfür edenler eklemesin. | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() | Ekledim ve human'ım görüşelim
__________________ KNIGHT BIR MUZ KABUGUDUR , DIKKAT ETMEZSEN AYAGIN DEGIL , HAYATIN KAYAR... Warior : " Ílk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa EMC ye gecip tekrar mı gileyim?" İtem İtem dediğin nedir ki gülüm ben senin için Ban yemeyiı göze almışım.( |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 34043
Konular: 14
İtibar Gücü: 39
İtibar Puanı: 1054
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 29
Aldığı Teşekkür: 37
| Bence humanlardan üst bir clan veya canı isteyen herkes mage açsın. Bu mageler sadece savaş zamanlarında online olsun. Bence 2 party ( 16 mage ) ile hiçbir savaşı kaçırmayız. |
| | |
|