| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| AlemKO Pazar Alanı Irk, Sınıf ve Isim Değişimi, Görev Itemi Satış Bölümü |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() | HAVALE NASIL YAPABİLİRİM ? '' RESİMLİ ANLATIM '' ÖNCELİKLE İŞ BANKASI BANKAMATİĞİNE KARTSIZ İŞLEM DİYEREK GİRİŞ YAPINIZ... ![]() DAHA SONRA KARTSIZ İŞLEM DEDİKDEN SONRA HEMEN SAĞDA ÜSTTE +PARA YATIRMA VAR ONU TUŞLAYINIZ.. ![]() ARDINDAN İŞ BANKASI MÜŞTERİSİYİM yada İŞ BANKASI MÜŞTERİSİ DEĞİLİM DİYE 2 MENÜ CIKAR.. BUNA İŞ BANKASI MÜŞTERİSİ DEĞİLİM DİYEREK DEVAM EDELİM.. ARDINDAN SİZE T.C. Kimlik Numaranızı Giriniz DİYE BİR EKRAN CIKAR ![]() ARKADAŞLAR BURDA TC KİMLİK NUMARANIZI GİRMEK ZORUNDASINIZ ÇÜNKÜ PARAYI SİZİN YATIRDIĞINIZA EMİN OLABİLMEMİZ İÇİN BU GEREKLİDİR.DAHA SONRA SİZE SORULUCAKTIR UYARI:18 YAŞIN ALTINDAKİLER HAVELE İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİREMEZLER TC KİMLİK NUMARASINDAN ANLAŞILMAKTADIR. 18 YAŞIN ÜSTÜNDE OLAN BİR YAKININIZIN TC KİMLİK NO'SUNU YAZABİLİRSİNİZ ![]() HEMEN ARDINDAN Cep Telefonu Numaranızı giriniz.( İSTERSENİZ KENDİ TELİNİZİ VERİN İSTERSENİZ SALLAYABİLİRSİNİZ.. ![]() BAĞIŞ YAPMAK istediğiniz BANKA HESAP 16 haneli numarasını giriniz. ![]() ARDINDAN Y***** D**** AYNEN BÖYLE ÇIKMASI LAZIM İŞLEME DEVAM EDİYORUZ ![]() Lütfen paranızı yerleştirin. PARANIZI DÜMDÜZ BİR ŞEKİLDE ALT KISIMDA PARA BÖLÜMÜNE DOĞRU YERLEŞTİRİNİZ.. EGER PARANIZI KABUL ETMIYOR GERI VERIYOR ISE BANKADAKI YETKILIDEN PARANIZI DEGISTIRMESINI RICA EDINIZ ![]() BURADA SON BİR KONTROL VAR ARKADAŞLAR HESAP NUMARASI VE NEKADAR GÖNDERDİĞİNİZİN BİLGİLERİ EKRANDAKI BILGILERI KONTROL EDEREK “İŞLEME DEVAM” SECENEGINI SECINIZ YAPILAN ISLEM SONUCLARINI ACILAN EKRANDA GOREBILIRSINIZ SON ISLEM MAKBUZ ALMAYI ''KESINLIKLE'' UNUTMAYINIZ.... Yılmaz DOĞAN 2206-0611414 UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR/ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN Me[R]heLd/CüNeyT Emeğe Saygı Çalıntı Yapmıyalım...
__________________ Private Server Tanıtımınız Neden Mi Kapandı? TIKLA Bilgi Paylaştıkça Anlam Kazanır,Knightalemi.org En Büyük Paylaşım Sitesi... ![]() merheld@hotmail.com Hakkımda Olumlu,Olumsuz Bütün Görüşlerinizi Bekliyorum Yorum Yapmak İçin TIKLA | ||
| | |
| Me[R]heLd bu mesajı için 7 üyeden teşekkür aldi | Aryza (27 Şubat 2011), romulus70 (18 Mayıs 2010), ReDSoLDieRS (23 Haziran 2010), MrsDeviLReaL (18 Mayıs 2010), ra1d (18 Mayıs 2010), _RapunZeL_ (18 Mayıs 2010), TheCatalySt (17 Temmuz 2010) |
|