| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| AlemKO Pazar Alanı Irk, Sınıf ve Isim Değişimi, Görev Itemi Satış Bölümü |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() | KARTSIZ HAVALE NASIL YAPABİLİRİM ? '' RESİMLİ ANLATIM '' ÖNCELİKLE GARANTİ BANKASI BANKAMATİĞİNE GİRİŞ TUŞUNA BASARAK GİRİŞ YAPINIZ... ![]() ARDINDAN GELEN EKRANDAN PARA YATIRMA BUTONUNA BASIYORUZ ![]() HESAP NUMARASI İLE PARA YATIRMA BUTONUNU SEÇİYORUZ ![]() EKRANA HESAP BİLGİLERİNİ KISMI GELİCEK GEREKLİ BİLGİLERİ DOLDURUP DEVAM EDİYORUZ. ![]() İŞLEMİMİZE BORÇ ÖDEMESİ DİYEREK DEVAM EDİYORUZ ![]() GELEN EKRANA 10 HANELİ TELEFON NUMARANIZI GİRİNİZ ![]() PARAYI KESİNLİKLE KIVIRMADAN ŞEKİLDEKİ GİBİ YERLEŞTİRİNİZ ![]() İŞLEME DEVAM EDİYORUZ ![]() YATIRDIĞIMIZ PARA MİKTARINI KONTROL EDİP ONAYLIYORUZ ![]() TÜM BİLGİLERMİZİ SON KEZ KONTROL EDİP ONAYLIYORUZ ![]() İŞLEME DEVAM EDİYORUZ ![]() İŞLEME DEVAM EDİYORUZ ![]() İŞLEMİNİZİ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİNİZ LÜTFEN MAKBUNUZU ALMAYI UNUTMAYINIZ 246-6675741 UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR/ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN Me[R]heLd/CüNeyT Emeğe Saygı Çalıntı Yapmıyalım...
__________________ Private Server Tanıtımınız Neden Mi Kapandı? TIKLA Bilgi Paylaştıkça Anlam Kazanır,Knightalemi.org En Büyük Paylaşım Sitesi... ![]() merheld@hotmail.com Hakkımda Olumlu,Olumsuz Bütün Görüşlerinizi Bekliyorum Yorum Yapmak İçin TIKLA | ||
| | |
| Me[R]heLd bu mesajı için 10 üyeden teşekkür aldi | altun38 (08 Ağustos 2010), azraels3131 (22 Haziran 2010), CooLDaqqeR54 (14 Haziran 2010), DEqueL (19 Mayıs 2010), kxka (17 Haziran 2010), RamçoSTyL (19 Temmuz 2010), Savas AygüL (18 Mayıs 2010), YeniRakı (23 Temmuz 2010), ¢αѕρєя (05 Haziran 2011) |
|