| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| AlemKO Server Ve Oyunla ilgili Şikayetler Sh, Np Transfer gibi şikayetlerinizi burdan ksc ile bildirebilirsiniz. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 34043
Konular: 14
İtibar Gücü: 39
İtibar Puanı: 1054
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 29
Aldığı Teşekkür: 37
| Saçma sapan konuşup insanın asabını bozmayın. O adamı önüne gelen kesiyordu. Keşke bende yetişebilseydimde samanyolu kadar kesebilseydim. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 9606
Konular: 6
İtibar Gücü: 39
İtibar Puanı: 220
![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 5
| Yugo Saçma Sapan Konuşma Demişsin aMa göz var nizam var kardeşim 1 veya 2 kere kesseydi zaten koymazdım sürekli kesiodu ve adam resmen dönüo samanyolunun olduu yere gidio yani ona yatmak içn dolaşıo ve üst üste 4-5 kere yatıyor bu npt değilde nedir şimdi ? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 65056
Konular: 11
İtibar Gücü: 33
İtibar Puanı: 885
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 45
Aldığı Teşekkür: 30
| ezik charı kim sokarsa oyuna soksun yada kendi charına sokup kessin 3 kereden falanla kesen cezasını ceker.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Çıplak 1 adamı kesmek yasak olduğunu biliyoruz Gerekken yapılsın
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Kur Forum'a Destek Ol |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() | Greken YapıLır.Daha Kesmişti Ama Balıkcıyı itemli sanıyordum ve koymadım.
__________________ KNIGHT BIR MUZ KABUGUDUR , DIKKAT ETMEZSEN AYAGIN DEGIL , HAYATIN KAYAR... Warior : " Ílk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa EMC ye gecip tekrar mı gileyim?" İtem İtem dediğin nedir ki gülüm ben senin için Ban yemeyiı göze almışım.( |
| | |
|