| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| AlemKO Server Ve Oyunla ilgili Şikayetler Sh, Np Transfer gibi şikayetlerinizi burdan ksc ile bildirebilirsiniz. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() Üye No: 13660
Konular: 76
İtibar Gücü: 56
İtibar Puanı: 1898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 296
Aldığı Teşekkür: 164
| gemlerden ıtem dusuyor dusen ıtemlerı kıtlensın yada gem ıle takas yapsn ısıne yaramayn ıtemı YANI KISACA HEP USTUMUZDEMI KALACAK?
__________________ Hey arkadaşım, haklısın gerçekten bu oyun çok güzel. Ancak bu sadece bir oyun. Sevdiklerini, arkadaşlarını, aileni, derslerini, işini yarınların için asla ihmal etme. Unutma ki dışarıda seni bekleyen harika bir hayat var. | ||
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Super Moderator ![]() ![]() ![]() Ad Soyad: Uğur Kaya
Üye No: 4998
Konular: 2508
Günlük Mesajları : 1
İtibar Gücü: 222
İtibar Puanı: 13000
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 36
Aldığı Teşekkür: 4294967295
| Alıntı:
eet dogru soluorsn işimize yaramayanları değitrbelsek olmazmı ?
__________________ ![]() ![]() KnightAlemi ve AlemKO Resmi Sayfası Açılmıştır ( AlemKO YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN ) Login Facebook KnightAlemi ve AlemKO Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsanız Buraya Yazabilirsiniz TIKLA ImSqúaL Kimdir ? Tıkla Öğren Hakkınızı Helal Edin ; Benim Hakkım Varsa Helal Olsun 27.01.2012 | |
| | |
| ImSqúaL adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | zalep52 (04 Eylül 2010) |
| | #3 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 12863
Konular: 73
İtibar Gücü: 68
İtibar Puanı: 2800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 253
Aldığı Teşekkür: 93
| İşine yarayan itemi bulana kadar devam etmen lazım. Yusuf abi dünde bu konu ile ilgili yazdı. Sizin isteğiniz Armut piş azıma düş hesabı.İşinize yaramıyorsada item çöpe atacaksınız. |
| | |
| 4GatiLL adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | Crazy_Ape (31 Ağustos 2010) |
| | #4 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 12863
Konular: 73
İtibar Gücü: 68
İtibar Puanı: 2800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 253
Aldığı Teşekkür: 93
| Bugün bana mace ile bow düştü işime yaramaz etmez üstümde saten onca silah var çöpe attım. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Özel Üye ![]() | Alıntı:
Ben Öyle Yapıyorum Şahsen.. | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() ![]() Ad Soyad: ' CihaT '
Üye No: 83774
Konular: 353
İtibar Gücü: 220
İtibar Puanı: 18362
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 93
Aldığı Teşekkür: 130
| Alıntı:
__________________ Benim Hakkımda Herseyi Yazabilirsiniz >> http://www.knightalemi.com/yoneticil...ml#post1308547 | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() Ad Soyad: Gökhan Esen
Üye No: 52581
Konular: 306
İtibar Gücü: 81
İtibar Puanı: 2765
Ettiği Teşekkür: 47
Aldığı Teşekkür: 92
| İşine Yaramayn Çöpe bundan Kolayı Ne waR O kadr Gemden İtem dusme Yapmıslar Sizde 4GATİLİN dediği Gibi Armut piş Azıma dus İstiyosunuz
__________________ Ugur Cortge <3 - He bide vs gelip vs ortasında ventten çeek die bağıranlar gerçekten acıyorum size |
| | |
|