| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| AlemKO Server Ve Oyunla ilgili Şikayetler Sh, Np Transfer gibi şikayetlerinizi burdan ksc ile bildirebilirsiniz. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() | ___________________________ İyi ForumLar... | ||
| | |
| R1chOfTheaSaS/ bu mesajı için 2 üyeden teşekkür aldi | IMusallatI (31 Ağustos 2010), qorseL (31 Ağustos 2010) |
| | #2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 39400
Konular: 421
İtibar Gücü: 89
İtibar Puanı: 4424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 87
Aldığı Teşekkür: 154
| bencede katılıyorum 1wariorun damagesi 2k resmen cs siz mage krallığımız olmadığı içinde adamlar cat cut geciriyor + malice yediğimizde 4k yiyoz:S lütfen care bulunsun... |
| | |
| qorseL adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | IMusallatI (31 Ağustos 2010) |
| | #3 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 51137
Konular: 7
İtibar Gücü: 27
İtibar Puanı: 390
![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 42
Aldığı Teşekkür: 10
| HakLısın FazLa demage yiyor Maqeler Hemde cok FazLa Care bulunması Lazım ya maqelerin defLeri yükseltilcek yada yeni silahlar maqeler icin olucak.. [FoRJust] |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen kardesim ya Def Gelicek Yada Atagı güzel Bi Ücretsiz silah Yapıcaklar Baska Care Yok Sürekli yat kalk yat kalk Npt Olmaktan Baska ısımız yok İtemli maqeler teke götürüyor her türlü adamı biz ise yatıyoruz Sürekli Lütfen Bi Care bulunsun __________________________________________________ __ İYİ FORUMLAR... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Emekli Yönetici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 4910
Konular: 1624
Günlük Mesajları : 12
İtibar Gücü: 610
İtibar Puanı: 52963
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 192
Aldığı Teşekkür: 2246
| Arkadaşlar Flame 75 skili def skilidir haberiiz var mı bilmiyorum da 200-300 defans veriyor
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. ![]() ![]() ![]() ImageShack.us |
| | |
| | #7 (permalink) |
| abi böyle diyorsunda haberimiz war Kalkan takip mi dolascaz kalkan novayı engelliyor kalkansız zaten en az 2k yiyoz maliceli 3-4k cıkıyor abi yani düşün bizim carlar fazla itemi yok normal bildiğin ama normal bildiğin wariorla ws yapsak kesiliriz bunu söylim cünkü magelerde bi oynama war sadece tabi item alırsan gücleniyor ama normalde direk wari ler alıyor buna ne diceksiniz? |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() ![]() | Alıntı:
Aynen katılıyorum edit item olmadan ne kadar vurdgunu bilmiyorum ama edit item olmayan mage de yok artık ve bir de def artarsa ayvayı yedik demmektir ben pri olmama ragmen malice olmadan rahat 2.3 k giriyor. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| arkadasım sen öyle diyorsunda senin yediğin FuLL++FuLL mageler oke? Normal Mageler İlla item alıptamı cz cıksın:S biraz düşünün |
| | |
|