| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() Üye No: 2648
Konular: 18
İtibar Gücü: 43
İtibar Puanı: 140
![]()
Ettiği Teşekkür: 10
Aldığı Teşekkür: 4
| | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Emekli Yönetici ![]() Üye No: 2337
Konular: 10
İtibar Gücü: 53
İtibar Puanı: 895
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 16
Aldığı Teşekkür: 78
| Öncelikle geçmiş olsun Knight OnLine World int. sitesinden sorun yaşadığın account ' a girerek (MyKOL) destek bileti yani ticket atmalısın. Ticket ' ta sorun yaşadığın character ' e alınan tüm premium ve knight cash point ' lerinin k-esn kod/şifre ' lerini , eğer kullandı isen C&B numaranı , eğer kredi kartı kullandı isen e-mail adresine gelen müşteri kod ' larını v.s ( kısacası character ' e ait tüm ödeme bilgileri ) yolladığın takdir de yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Sanırım yalnızca Gold Premium ve Platinum Premium sahibi account ' lara Türkçe destek bileti seçeneği sunuyorlar. Zaten kilit açacağına göre bu 2 premium ' dan birine sahip olmalısın. Büyük ihtimalle çok geç alacaksın Türkçe ticket ' larına cevapları ( Her nekadar Türkçe destek verselerde , çok yavaş ve fuzuli - otomatik cevaplar yazabiliyorlar ) İngilizce ticket atmanı öneririm , cevaplar daha kısa sürede gelir diye düşünüyorum. Kolay Gelsin
__________________ Azis4life |
| | |
| ThanatosLDP adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | lDayWatch (13 Ekim 2008) |
| | #3 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() Üye No: 2648
Konular: 18
İtibar Gücü: 43
İtibar Puanı: 140
![]()
Ettiği Teşekkür: 10
Aldığı Teşekkür: 4
| Alıntı:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 3281
Konular: 4
İtibar Gücü: 49
İtibar Puanı: 548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 2
Aldığı Teşekkür: 43
| qeCmis olSn Arkadasin beliRttiqi qibi Ya qoLD yada Platium olmasi lazim we Ticket atman saten sana qereken yanit verilecektir :/ |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() Üye No: 2329
İtibar Gücü: 55
İtibar Puanı: 912
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 91
Aldığı Teşekkür: 65
| Alıntı:
İyİ FoRuMLaR... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 2678
Konular: 33
İtibar Gücü: 51
İtibar Puanı: 548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 90
Aldığı Teşekkür: 45
| aynı sorunun bi değişiği bendede war ![]() e-mailimi yolladıkları eşya kilitleme şifresini item kilitlemek için kullanıyorum şifre yanlış olduğunu söyleyip itemi kitliyemiyorum.İnvalid Citizen Registry Number die Bi Hata WEriyor! 9tane ticked attım türkçe ve arkasından ingilizce olarak werilen cvp Ran Alert Cs Surwey başka bi cvp gelmedi!!! ZZZZ... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 2329
İtibar Gücü: 55
İtibar Puanı: 912
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 91
Aldığı Teşekkür: 65
| ßisi Daha ßiLdigim KadarıyLa YétkiLiLéR Hafta $onu CaLısmıyoR... Yani Hafta $onu Attıgın TicketLaR Hafta İçi DégérLéndiriLicektiR. İyİ FoRuMLaR... |
| | |
|