| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() Ad Soyad: Harun yıLdırım
Üye No: 1985
Konular: 75
İtibar Gücü: 87
İtibar Puanı: 2937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 155
Aldığı Teşekkür: 154
| Hadi Şimdi Yorumlar | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| Konuya İlk Yorumu Ben Yasıyım Mesela Ben KO Arkadaslarala Gerçekte Yuz Yuze Görüşüp 1 Tatil Yapmak İstiyorum Yada ADam Gibi Bir Clana Girmek Yada Şöle ADam gibi Bir ÇAr Dizmek Bunlar Neden Olmasın Soyulmasaydım Belki İlerde Olucaktı Ama Olmadı Hadi Szidende Yorumlar Plss..!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Knight ![]() | bende söle sölim oyun acısından istedigimi yaptım taaa serüven hsg de basladı oyuna yeni basladıgım zamanlardı atackmagician die bir magem vardı hsg de ilk ismail yane AndreamPK58 ile tanıstım sonra ::HolE:: oldu bu böle büyüdü ardından bunlarla karar aldık konustuk clan kurduk orda olduk hep bir yürüdük clanlar bozduk clanlar kurduk sonra delikizgeeldi ile tanıstım onun clanı sucilgintürkler iken benim clanım waybee clanı idi uzun süre böle takıldık 2 kardes clan olarak ardından konustuk clanları birleştirdik sucilginwaybee die ve yine ismail falan aynı ortamda olduk 2 sene hala aynı onlar orc oldu ben oldum aynı clandayız bu güzel bişi bu hayalim gercek oldu... ama istedigim birşeyde su ki o dostlugumuz oyunda kalmasın zaten kalmaz bunları tek tek ziyaret etmek real de de görüşmek birlikte olmak... bu hayalimde bu yaz gercekleştircem inş...
__________________ BIKTIM HAYATTAN 2 SEÇENEGİM VAR YA TAM BİR DEĞİŞİM YADA SONSUZ BİR UYKU. |
| | |
| Kozbisow bu mesajı için 2 üyeden teşekkür aldi | AssasiaNtheboys (26 Kasım 2008), Harun YILDIRIM (23 Kasım 2008) |
| | #4 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 5584
Konular: 4
İtibar Gücü: 41
İtibar Puanı: 131
![]()
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 3
| herkesın adam gıbı adam olmasını ıı gecınmesını ısterdım |
| | |
| ImPosibleIsN0thinG adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | Harun YILDIRIM (23 Kasım 2008) |
| | #5 (permalink) |
| ..... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Knight ![]() | ozan sende artık millete satasmayı bıraksan:S kim ne yapıyorsa yapsın siz kendi yolunuza bakın:s her yerde tartısma her yerde tartısma bas karakterler sen ve hsg üyeleri yeter artık suna bi dur demenin vakti geldi diye düşünüyorum.:S sizi gectim ben yalan yok nobady den adam cıkcagınıda düşünmüyorum bir 2 kişi dısında onlarda heba oluyo bazıları yüzünden
__________________ BIKTIM HAYATTAN 2 SEÇENEGİM VAR YA TAM BİR DEĞİŞİM YADA SONSUZ BİR UYKU. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 2842
Konular: 7
İtibar Gücü: 43
İtibar Puanı: 230
![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 30
Aldığı Teşekkür: 13
| BENDE OYUNDA SAYGI SEVGİ İSTERİM. ADI ÜSTÜNDE BU BİR OYUN Kalp Kırmaya gerek yok. Geçenlerde örneğinide gördüm... EZİK lol nop gibi laflar yedim... AMA inşallah bir gün. İYİ BİR ŞEKİLDE charımı dizip HSG ye girmek istiyorum.İNŞALLAH olcak oda ama herşeyin temeli zaman olduğu gibi. BU İŞİDE ZAMANA BIRAKTIM. DİĞER HAYALİM İSE; LİSE Yİ GEÇMEK VE LİSE 2 DE SÖZEL BÖLÜM SEÇMEK HAYALİM İSE EDEBİYAT ÖĞRETMENİ OLMAK DEDEM BENİM OKUMAMI ÇOK İSTERDİ... DAHA 5 YAŞINDAYDIM. BANA SÖZ VER DEDİ. VE SÖZ VERDİM. İNŞALLAH ODA OLCAK... LİSEYİ BİR ATLATIMDA 3. HAYALİM İSE YAZIN İZMİRE GİTMEK: BUNUDA PLANLADIM İNŞALLAH BU YAZ İZMİRDEYİM... benden bukadar. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() Üye No: 4762
Konular: 614
Günlük Mesajları : 3
İtibar Gücü: 124
İtibar Puanı: 6285
![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 251
Aldığı Teşekkür: 211
| bir yat alıp sevgilim ile bereber mavi sulara akmak.. clandakılerde servıs yaparlar bıze ahaha |
| | |
|