| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu (Arşiv) Kitlenen, Yasaklanan ve ya Arşivlenen Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() ![]() Üye No: 53627
Konular: 72
İtibar Gücü: 29
İtibar Puanı: 375
![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 10
Aldığı Teşekkür: 8
| ![]() | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() Üye No: 4222
Konular: 131
İtibar Gücü: 74
İtibar Puanı: 2424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 228
Aldığı Teşekkür: 115
| geçmiş oLsun Metin2 den anLamıyorum
__________________ Hєя haккıм SaкLıdıя®™ ::180Km:: | l | lllll| lll||lll || llll ²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³ Ip=ALemko.Gen.Tr (¯`v´¯) `·.¸.·´ Doğan Net.. ¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·´ .·´ ¸¸.·¨¯*..! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() Üye No: 30819
Konular: 4151
Günlük Mesajları : 5
İtibar Gücü: 175
İtibar Puanı: 9163
![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 367
Aldığı Teşekkür: 270
| Bilsem Yardımcı Olurdum
__________________ Bazen öyle acır ki için değiştin sanırsın şimdi dersin. Şimdi her şeyi yapabilirim. Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim! Yapmakla olup bitseydi yapardım olur biterdi. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 86529
Konular: 21
Günlük Mesajları : 1
İtibar Gücü: 24
İtibar Puanı: 410
![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 21
Aldığı Teşekkür: 9
| Hangi Sw'de Oynuyor İsen O Sw'nin Admin'leri İle Yada GM'leri İle İletisime Gecebilirsin |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O Hesabın Hangi Maile Olduğunu Bilipte Postasına Bak Mail Gelmiştir Mutlaka Neden Ban Yediğine Dair İllede GMler İle İletişime Geçicem Diyorsan Ticket Sistemiyle Konuşabilirsin.
__________________ ŞerefsizLerin Şerefsizce Yaşadığı Bu Dünyada Sende Şerefsizce Yaşıyorsan AdiLiğine Boncuk Takta Nazar Değmesin..!! BenimLe poLemiğe Girenlerin Derdi Ben oLmuşuM, Demek'ki OnLaRa İyi KoymuŞum. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Knight ![]() | selam metin2.org sitesinden forum bölümüne girip ordan ticket atabilirsin.... 24 saat içerisinde geri cevap yazıyolar... metin2 online yang m ep ejderparası nasıl yüklenir en ucuz fiyatlar en ucuz yang satışı en hızlı teslimat.. knightonline Goldbar gb satış elden premium hf cash satışı silkroad online silk gold bot satışı bayilikler verilecektir. ilgilenen arkadaslar sitemizden canlı destekten veya msn adresimizden irtibata geçebilrler
__________________ ......... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uzman Üye ![]() ![]() Üye No: 107570
Konular: 99
İtibar Gücü: 21
İtibar Puanı: 384
![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 5
Aldığı Teşekkür: 7
![]() | E-postana gelmiştir ban sebebin Çoğu zaman ayrıntılı biçimde de yazıyorlar zaten. |
| | |
|