| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu (Arşiv) Kitlenen, Yasaklanan ve ya Arşivlenen Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #3 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() Üye No: 7486
Konular: 54
İtibar Gücü: 62
İtibar Puanı: 1782
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 91
Aldığı Teşekkür: 132
| aAaAaA iftira atma şimdi arkadaşları toplanır başına onda olmaz öyle şey o yapmaz öyle şey neyse işin espirisi bunlar ama böyle insanlara bu servarda oyunyok...
__________________ bir kişiye yardım etmek için Moderatör olmak gerekmiyor sagdece forumda gülüp eylenmek ve yardımlaşma için bulunuyoruz... Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın Forumda Nick Değiştirmek isteyen Tıklasın Fenerbahçe ile ilgili Son Haberler için Tıkla Alıntı:
"ironTURK" Emeğin Karşılığını vermek bu kadar zor olmamalı. Lütfen gerektiği yerde hakedenler için "Teşekkür Ederim" Butonunu kullanalım... | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() Üye No: 7486
Konular: 54
İtibar Gücü: 62
İtibar Puanı: 1782
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 91
Aldığı Teşekkür: 132
| gördüm ![]() ADMIN ilk önce kesti sontra banladı XD
__________________ bir kişiye yardım etmek için Moderatör olmak gerekmiyor sagdece forumda gülüp eylenmek ve yardımlaşma için bulunuyoruz... Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın Forumda Nick Değiştirmek isteyen Tıklasın Fenerbahçe ile ilgili Son Haberler için Tıkla Alıntı:
"ironTURK" Emeğin Karşılığını vermek bu kadar zor olmamalı. Lütfen gerektiği yerde hakedenler için "Teşekkür Ederim" Butonunu kullanalım... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 5507
Konular: 10
İtibar Gücü: 56
İtibar Puanı: 1440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 98
Aldığı Teşekkür: 134
| arkadaşın eline ne geçti.. kocaman bir 0.. emekleride boşa gidiyor yazık..
__________________ Experienced İnsan kadar Nankörünü Kedilerde Bile Görmedim !!! Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır. İtimat ve itaatin olduğu yerde disiplin vardır. Disiplinin olduğu yerde huzur, huzurun olduğu yerde başarı vardır. SultanS™ |
| | |
|