| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu (Arşiv) Kitlenen, Yasaklanan ve ya Arşivlenen Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() Üye No: 8990
Konular: 4
İtibar Gücü: 41
İtibar Puanı: 410
![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 58
Aldığı Teşekkür: 31
| Şimdiden ilgilenen herkese teşekkurler..
__________________ Rabbin Nefesi Rüzgar Olsa Ben Onunla Sonsuza Eserim... | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 364
Konular: 44
İtibar Gücü: 64
İtibar Puanı: 978
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 23
Aldığı Teşekkür: 123
| kardeş kötü bi durummuş inş itemlerini sağ salim alırsın.. |
| | |
| DeLiRoGu3 adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | _VeSSeLaM_ (14 Mart 2009) |
| | #3 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 8990
Konular: 4
İtibar Gücü: 41
İtibar Puanı: 410
![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 58
Aldığı Teşekkür: 31
| :-( çok teşekkür ederim ama geri gelecegini zannetmiyorum k2 kendi havasında işinin geldigi şeyleri yapıyor işinin gelmedigini yapmıyor bizimde elimizden gelen birşey yok gidenler gittiğiyle kalıyor..
__________________ Rabbin Nefesi Rüzgar Olsa Ben Onunla Sonsuza Eserim... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 5232
Konular: 74
İtibar Gücü: 53
İtibar Puanı: 880
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 82
Aldığı Teşekkür: 65
| Dediğin Gibi k2 Uçmuş.Emin oLki charının Hacklemesinde K2'nin Çok Eli Vardır !
__________________ √ Bunun bir oyun oldugunu unutup nefretinden nefsine yenik düşenleredir savaşım. √ Sanal bir kar için kişiliginden ödün verenleredir savaşım. √ Düşmanımdan dost edinmeyi ögrenirken, dostuna düşman olanlaradır savaşım. √ Oyunun amacı dostluga dayalıyken kendisine düşman edinmeye çalışanlaradır savaşım. √ Efendi kişilerdir dostum. √ Düşmanım bile olsa efendi olanlar her zaman kişisel hayatimda dostumdur. √ Biribirimizi kovalamaktir oyunun tadi... √ Bir gün buluşup bir sıcak kahve içmektir oyunun amacı. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() ![]() Üye No: 8973
Konular: 132
İtibar Gücü: 105
İtibar Puanı: 5618
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 74
Aldığı Teşekkür: 202
| Alıntı:
| |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Site Yöneticisi ![]() Üye No: 8053
Konular: 410
Günlük Mesajları : 15
İtibar Gücü: 148
İtibar Puanı: 9015
![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 65
Aldığı Teşekkür: 311
| Garip bir durum kardesım. Oyunda gm arkadaslarla irtibata gecmelisin ancak oyle acarlar emegin bosa gider yoksa..
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın ![]() υуυş∂υя кαηıмı; вαşıмı ∂öη∂üя, .. уαтıя ∂ιzιηє, öмяüмü ѕöη∂üя, çєкмє ∂υ∂αкℓαяıηı ∂υ∂αкℓαяıм∂αη; ηє�єѕιм_кєѕιℓѕιη öρєяєк öℓ∂üя..! ::...22 VataN, 34 MekaN...:: ![]() ![]() Kendim için birşey yapıyorsam namertim..! |
| | |
|