| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu (Arşiv) Kitlenen, Yasaklanan ve ya Arşivlenen Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() | Ben Geldim şimdi bırakalım bu konuyu arkadaşlar aranıza geri döndüm belki bni istemessiniz ama ben yinede döndüm ben normal hani ilk banlanan ChesTerr değilim _ChesTerr_ im tmm | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Site Yöneticisi ![]() Üye No: 8053
Konular: 410
Günlük Mesajları : 15
İtibar Gücü: 147
İtibar Puanı: 9015
![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 65
Aldığı Teşekkür: 311
| Aramıza tekrardan HoşGeldin. Ama uzak skill kullanman tabii kide bende burukluk bıraktı...
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın ![]() υуυş∂υя кαηıмı; вαşıмı ∂öη∂üя, .. уαтıя ∂ιzιηє, öмяüмü ѕöη∂üя, çєкмє ∂υ∂αкℓαяıηı ∂υ∂αкℓαяıм∂αη; ηє�єѕιм_кєѕιℓѕιη öρєяєк öℓ∂üя..! ::...22 VataN, 34 MekaN...:: ![]() ![]() Kendim için birşey yapıyorsam namertim..! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 6735
Konular: 18
İtibar Gücü: 42
İtibar Puanı: 240
![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 7
Aldığı Teşekkür: 14
| Gelmesen Daha İyiydi Hile Kullanan benim için baştan kaybeden insandır
__________________ Eskiler Bilir Yeniler Örnek Alır |
| | |