| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu (Arşiv) Kitlenen, Yasaklanan ve ya Arşivlenen Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() Üye No: 151
Konular: 74
İtibar Gücü: 53
İtibar Puanı: 353
![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 23
| Öncelikle Itemler: +0 Green Dragon Amulet by £˧T +0 Foverin Ring +1 Helenid Crossbow +6 Lugias Spear +8 Chitin Shield +8 Impact +8 Glacier Erenion Staff +8 Scorpion Shield +8 Iron Bow +9 Philum +9 Raptor +9 Totamic Bow +9 Bardish +10 Chitin Shield +10 Hell Breaker +10 Raptor +10 Sword Breaker +10 Shard +10 Scorpion Shield +21 Reverse Warrior Shell +3 Crystal Earring +8 70 Level Quest Daggerı +0 Diamond Ring +8 Defender Of The Lord Gold Premium Service +0 Elysium Staff +6 Exceptional Iron Bow +5 Garp Staff +0 Hell Blodd Staff +0 Imir Ring +4 Iron Necklace +9 Sheller(kohack) Kraliyet Asası +0 Ring Of The Felankor +0 Secret Silver Earring +0 Sherion Dagger +2 Shio Tears Ring +4 Syphioric Shield +3 Ring Of Life +4 Exceptional Raptor +6 Holy Animor +9 Cleaver +8 Lycaon Staff +10 Lycaon Staff Ünlü Charlar: Heaven Aile Fotoğrafı Kunt MaGiX Murtaza Xrated 0000000 BlackFukkaMetal ilk hali BlackFukkaMetal Son Hali MoonDance(Priestess_Pam) SexWithSatan GM Charları: +10 DOL ile döşeli bir GM O Ünlü GM Shop Xigenon GM i GuySmiley Dual IB li Human Champion HumanChampion un başka bir resmi Dual Raptorlu MyKO GM i LightGuardian NonCompliance OrcBigBrother Manner Kasarken Gene OrcBigbrother OrcChampion Komik-Fun Resimler: Einstein'dan Combo Formülü Heal Antrenmanı by McShane(Arman) DK vs Apos by McShane(Arman) Knight Clerk ve Büyük Aşkı Troll Halayı USKOspor Takım Posteri Mage'den Cesaret Örneği Zero vs F9DeviL Japkodan Bir Clan Resmi Iron Impact Takan Manyak Mage by Noobz Boss Resimleri: Death Mare Centaur Sniper Messenger Of The God Pathos(HeaveN'a Özel Boss Event) Etaroth Ultima Volcanic Rock Isiloon Isiloon Karambolde Isiloon İsyanlarda Hepsi Bu Kadar Not:Alıntıdır ve bazileri verilmiş olabilir birde bunun yeri burası değil ama resim yerine çok az kişi giriyor bu güzel resimleri herkezle paylaşmak istedim Rep istemiyorum ama gelenleri geri çevirmem
__________________ İstiklal Marşı korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. o benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; o benimdir, o benim milletimindir ancak. çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal! kahraman ırkıma bir gül! ne bu şiddet, bu celal? sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal... hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal! ![]() | ||
| | |
|