| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu (Arşiv) Kitlenen, Yasaklanan ve ya Arşivlenen Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() Üye No: 5001
Konular: 21
İtibar Gücü: 76
İtibar Puanı: 3010
![]()
Ettiği Teşekkür: 24
Aldığı Teşekkür: 105
| yaw kımse bısı bılmıormu be Adamlar Sancak Bu adam post Kasmak ıcın Yazı yazıor .ARtık bısırıs bısı yazsın surayaaaaa |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Knk başıma hiç gelmedi bilemiyecem
__________________ ___IsMaiL___ RecepKO BeramuS ___LowesTime___ _RulerSmyHearT_ ihtekin@windowslive.com VsMovie http://www.knightalemi.org/recepko-r...vie-part2.html |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sadıkım belki launcer.exe dosyası hatalı filandır veya dosyası bozuktur. Birinden al msnden değiştir bakalım olcakmı
__________________ ___IsMaiL___ RecepKO BeramuS ___LowesTime___ _RulerSmyHearT_ ihtekin@windowslive.com VsMovie http://www.knightalemi.org/recepko-r...vie-part2.html |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() Üye No: 5863
Konular: 161
İtibar Gücü: 80
İtibar Puanı: 3314
![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 65
Aldığı Teşekkür: 195
| Yeni Bir Client İndir Oradan Manuel Patch Ayarla Olmassada Baska Bir Sw Nin Patch Inı yapıp Saglam bır server olucak yani yaptıktan sonra oyuna gır cık recepkonun patch ını yukle olur aynı sorun arkadastada vardı Olmustu yaptıgında dedıklerımi iyi forumlar |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 50337
Konular: 562
İtibar Gücü: 68
İtibar Puanı: 3223
![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 77
Aldığı Teşekkür: 69
| Beyler bendede bir sorun yoktu ama Bu sabahtan beri oyuna giremiyorum Xskip Yasaklanmış program tespit edildi felan diyor Ama işlemlere her yere bakıyorum koxp veya benzer bişi de acmadım normalde yapmıyordu sadece internet actıqımda alıyordum bu hatayı simdi hic giremiyorum.Sifre yazma yeri gelirken bu hatayı weriyor ve atyıyor.Bilen biri acilen çözüm pLs.
__________________ Kimileri sadece yaşamakla yetinir hayatı, sadece yaşamakla .. |
| | |
|