| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu (Arşiv) Kitlenen, Yasaklanan ve ya Arşivlenen Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 9437
Konular: 15
İtibar Gücü: 61
İtibar Puanı: 2059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 7
Aldığı Teşekkür: 79
|
__________________ Gidene Kal Demek Gücsüzlere Kalana Git Demek Şerefsizlere Dönmeyene Dön Demek Acizlere Hak Edene Yol Vermek Bize Yakışır Serefim Namusun İçin Yaşarım Yaşamak İçin Öldürürüm Ya Sustururum Ya Kan Kustururum Adım Ezanla Başlar Selaa İle Biter İsteyene Deil Alayına Giderim.Kimine Göre Yalanım Kimine Göre KraLım Rahat Olun Ben Adamına Göre Adamımım.. ![]() |
| | |
| :: DuMaN :: adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | aliveli495 (24 Temmuz 2009) |
| | #2 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 4715
Konular: 95
İtibar Gücü: 130
İtibar Puanı: 8478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 22
Aldığı Teşekkür: 529
| Gerekli ceza verildi bu kişi oyundan banlandı !! |
| | |
| MAXiMUS adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | aliveli495 (24 Temmuz 2009) |
| | #3 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 9437
Konular: 15
İtibar Gücü: 61
İtibar Puanı: 2059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 7
Aldığı Teşekkür: 79
| çok teşekkür ederim refik bey ilginiz için
__________________ Gidene Kal Demek Gücsüzlere Kalana Git Demek Şerefsizlere Dönmeyene Dön Demek Acizlere Hak Edene Yol Vermek Bize Yakışır Serefim Namusun İçin Yaşarım Yaşamak İçin Öldürürüm Ya Sustururum Ya Kan Kustururum Adım Ezanla Başlar Selaa İle Biter İsteyene Deil Alayına Giderim.Kimine Göre Yalanım Kimine Göre KraLım Rahat Olun Ben Adamına Göre Adamımım.. ![]() |
| | |
|