| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu (Arşiv) Kitlenen, Yasaklanan ve ya Arşivlenen Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() Ad Soyad: Mustafa
Üye No: 11788
Konular: 9
İtibar Gücü: 37
İtibar Puanı: 225
![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 10
Aldığı Teşekkür: 4
| İSİMLEr: :::lance::: , alcolik dha ismini hatırlamadıqım kaç kişi BU 1. 2.sici TS bug ona bi çözüm bulun artq seriseri atacklar falan olmuyo artq orc lar haddini çok aşmaya başladı Hack, buq ne buya biran önce Yetkililerin çözüm bulmasını istiyorm ..... __MuSToF__ | ||
| | |
| mustof61 bu mesajı için 2 üyeden teşekkür aldi | Gm05 (05 Ağustos 2010), UltimaWarrior (13 Temmuz 2010) |
| | #2 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ad Soyad: ˜°Je Taime°˜
Üye No: 77722
Konular: 164
İtibar Gücü: 114
İtibar Puanı: 8609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 28
Aldığı Teşekkür: 213
| Oyundaki Ts Buq Tüm scLer basiLi HaLdeyken yapiLiyor NormaL sartLarda Sc ' nın uzerıne Ts atiLmıyor ama SaoLsun yapan çok bu buqu ![]() Ve bu Sayede şahısLar daha hizLi heaL + Nowa + atack yapabiLiyorLar... Söz konusu savasLar oLduqunda ise Np kasamıyoruz , Monument kesemıyoruz [ Mage pusuLarından ] heaL atamıyoruz Vb. bircok durum var bunun qibi. 1 deqiL 2 deqiL 3 deqiL 10 deqiL 20 deqiL Yeter Artik Tadı kaLmadi bu işin .. her Savasda yapiyor yapan sahısLar.... YetkiLiLerin BiLqisine.. __________________________________________________ ________________________________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() Üye No: 5001
Konular: 21
İtibar Gücü: 76
İtibar Puanı: 3010
![]()
Ettiği Teşekkür: 24
Aldığı Teşekkür: 105
| Mustafa Bı yanlısın war cano :::Lance::: De bısı yok ama dıyer arkadasları bılemem Cunku Az once GORDUM Aynı kafenın oyuncusuyuz Ilk once GOr Sonra ISIm weya KOnu AC MOSTo TAMAM Kımseye SUÇ Atma Kımsenın Gunahınıda ALMA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() Ad Soyad: Mustafa
Üye No: 11788
Konular: 9
İtibar Gücü: 37
İtibar Puanı: 225
![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 10
Aldığı Teşekkür: 4
| SAdık Bak Yemin ediyorum Sna onların ordayım arkadan adam çıktı bizm clandan çocuklarda wardı onlarda gördü bu nasl çıktı falan dediler ..Kimsenin günahını aldıqım yok Ben sadece gördügümü yazıyom sadık |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 81713
İtibar Gücü: 21
İtibar Puanı: 100
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 0
| Bugunkü savaşta :::LANCE::: hapısanenın arkasından cıkarırak bana vurdu ve ezioauture le ona vurunca tekrardan ıcerı kaçmiştır. Ve aynı şekılde alcoolik içerden cıkarak benı kesmiştır..! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() Üye No: 5001
Konular: 21
İtibar Gücü: 76
İtibar Puanı: 3010
![]()
Ettiği Teşekkür: 24
Aldığı Teşekkür: 105
| Alıntı:
bAK canım Lance benım 3 senelık arkadasım onun kımsenın suclamasına ızın wermem 1 2. gelırsek Lance benım kafemın oyuncusu Bugdan gormus olabılırsın weya bak mage cekınce yandan cıkabılıor mage sayesınde humanlarda olmuor ama orclarda bu olay oluor butun mageler bu olayı bılır kapının yanına gıder ve orda cekmeye baslar adamları ordanda cıkar adamlar yanı bu tur konu acmdan bı once dusun bole olaylar warmıdır yokmudur dıe tamammı mustom | |
| | |
|