| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu (Arşiv) Kitlenen, Yasaklanan ve ya Arşivlenen Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() Üye No: 77790
Konular: 9
İtibar Gücü: 21
İtibar Puanı: 125
![]()
Ettiği Teşekkür: 1
Aldığı Teşekkür: 1
| Ot'daydım.(Orc Town) Hemen kapının önündeydim ve bana doğru gelen bir orc gördüm.Baktım canı cok az arkadan 2 warrior 1 asas kovalıyorlardı.Adam Shield takmıstı girdim Thrust Vurdum az canı kaldı diger asas Spike vurdu.(Diğer asas küfür eden şahsiyet) Cok az canı kaldı ve bende spike vurdum bnde kaldı.Bence bu bir ks değildi neden çünkü adam shield takmıstı ve onu bir asas cok zor yatırırdı ve orc towna cok yakındı içeri kaçma imkanı vardı.Neyse bir baktım adam küfür etmeye başladı.Bende sustum dedimki KSC'leri aldım daha küfür edersen foruma koyucam dedim ondan sora sustu ama bi kere ksc leri almıstım cok gec kalmıstı ![]() Sol taraftaki Normalden ettiği küfür sağ taraftaki pmden ettiği küfür ikisini aynı Resimde topladım. Şahsiyetin adı : SheqiL_EsMeR_ | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ad Soyad: ˜°Je Taime°˜
Üye No: 77722
Konular: 164
İtibar Gücü: 114
İtibar Puanı: 8609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 28
Aldığı Teşekkür: 213
| GünLük hayatda oLan herşeyi Neden Foruma taşıma gereği duyuyorsunuz anLamiş değiLim ... günde defaLarca şahit oLuyorum bu tarz konusmaLara ve ks ' Lere ![]() Ne diyim Gereken Varsa yapiLir |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() Üye No: 77790
İtibar Gücü: 21
İtibar Puanı: 125
![]()
Ettiği Teşekkür: 1
Aldığı Teşekkür: 1
| Alıntı:
Hangi anlamda Diyeck bir şey yok anlamadım. Ağır bir küfürmü yoksa. Cok basitmi geldi? | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() Üye No: 4744
Konular: 35
İtibar Gücü: 99
İtibar Puanı: 5041
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 296
Aldığı Teşekkür: 347
| Adama cinayet zanLısı gibi muameLe yapmışsın
__________________ Sek0_Styl & XenophaneS & XenopshareX & P1s & Styl4Concept & C0reY & and & GmSerhat |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 56344
İtibar Gücü: 32
İtibar Puanı: 623
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 4
Aldığı Teşekkür: 19
| Cok Buyuk 1 Kufur DeqiL Bence Gerek Ykdu/Kac Kisi Ana Baci Sovuduqu HaLde Ban Yemior/BoLe 1 Kufurden Ne Mute Nede Ban yiceqini Sanmiorm/Uyari aLr/KLawye Kafayi Yedi O yuzden SLash Koyuyorm |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() Üye No: 7486
Konular: 54
İtibar Gücü: 62
İtibar Puanı: 1782
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 91
Aldığı Teşekkür: 132
| foruma yansıtmaya deymezdi butur durumlar herzaman olur ki zaten cz vs arenası diğildir vs atmak istiyen arenaya gider pk atmak istiyen cz de kalır ks yede razı olur...
__________________ bir kişiye yardım etmek için Moderatör olmak gerekmiyor sagdece forumda gülüp eylenmek ve yardımlaşma için bulunuyoruz... Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın Forumda Nick Değiştirmek isteyen Tıklasın Fenerbahçe ile ilgili Son Haberler için Tıkla Alıntı:
"ironTURK" Emeğin Karşılığını vermek bu kadar zor olmamalı. Lütfen gerektiği yerde hakedenler için "Teşekkür Ederim" Butonunu kullanalım... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 17274
Konular: 13
İtibar Gücü: 53
İtibar Puanı: 1765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 142
Aldığı Teşekkür: 62
| Gereken yapılır ama bu tarz olayların ksc sini ilk seferde alıp koymayın. insanlık hali anabacı yapmadıgı sürece agızdan çıkabilir bu tarz kelimeler sende az ks ci deilsn hani banada ks atıyorsun ha ben küfürle karşılık wermem giden np olsun derim ama keşke bu arkadaşın bi yanlışını daha yakaladıkdan sonra bunu koyssaydın . |
| | |
|