| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu (Arşiv) Kitlenen, Yasaklanan ve ya Arşivlenen Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 47974
Konular: 91
İtibar Gücü: 38
İtibar Puanı: 1143
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 61
Aldığı Teşekkür: 19
| | ||
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() Üye No: 7486
Konular: 54
İtibar Gücü: 62
İtibar Puanı: 1782
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 91
Aldığı Teşekkür: 132
| bence hiç atılmasın okadar kolayına kaçıyorsunuzki işin neyse size iyi pk lar.....
__________________ bir kişiye yardım etmek için Moderatör olmak gerekmiyor sagdece forumda gülüp eylenmek ve yardımlaşma için bulunuyoruz... Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın Forumda Nick Değiştirmek isteyen Tıklasın Fenerbahçe ile ilgili Son Haberler için Tıkla Alıntı:
"ironTURK" Emeğin Karşılığını vermek bu kadar zor olmamalı. Lütfen gerektiği yerde hakedenler için "Teşekkür Ederim" Butonunu kullanalım... | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Emekli Yönetici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 4910
Konular: 1624
Günlük Mesajları : 12
İtibar Gücü: 610
İtibar Puanı: 52963
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 192
Aldığı Teşekkür: 2246
| Ya arkadaşlar gece gece içtiniz mi siz ben özellikle bowla atılması taraftarıyım kendine ve clanına güveniyorsan eventi de karşı ırcı da kesersin bu kadar kolay
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. ![]() ![]() ![]() ImageShack.us |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() Üye No: 7486
Konular: 54
İtibar Gücü: 62
İtibar Puanı: 1782
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 91
Aldığı Teşekkür: 132
| güzel kardeşim eyer np kazan mak istiyorsan kurursun güzelbir parti kasarsın np ni zaten ben bu np evete harbi çok karşıyım eyer olacaksada o np için savaşacaksın bence bowl la atılması en güzeli... NOT: daha fazla yazıp post kasmak istemiyorum 1 konuda enfazla 3 kere yazma taraftarıyım...
__________________ bir kişiye yardım etmek için Moderatör olmak gerekmiyor sagdece forumda gülüp eylenmek ve yardımlaşma için bulunuyoruz... Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın Forumda Nick Değiştirmek isteyen Tıklasın Fenerbahçe ile ilgili Son Haberler için Tıkla Alıntı:
"ironTURK" Emeğin Karşılığını vermek bu kadar zor olmamalı. Lütfen gerektiği yerde hakedenler için "Teşekkür Ederim" Butonunu kullanalım... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() Ad Soyad: Ahmet ..
Üye No: 6281
Konular: 2205
İtibar Gücü: 223
İtibar Puanı: 12587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 376
Aldığı Teşekkür: 598
| Kısa dönemeçten yolu bulmak bu olsa gerek ![]() Event'lar oyundaki heycanı arttırmak için yapılır townda atros ve riote keserek zevk alıyorsanız söleyeceğim birşey yok. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Arkadasım NP ewenT Adı ÜStünde NP kasıcaksın Gm ler İlk Önce Town Arkalarına Atar Sonrada Bowlda Humanlar Ve Orclar Kapıssın Die Birazda Bowla Atar Olay Budur Ewent İçinde Konu Acılması Saçma Geldii Bana
__________________ --------------İmzaya Artık Gerek YOKKKKKKKKKK----------- |
| | |
|