| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu (Arşiv) Kitlenen, Yasaklanan ve ya Arşivlenen Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() Üye No: 50337
Konular: 562
İtibar Gücü: 68
İtibar Puanı: 3223
![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 77
Aldığı Teşekkür: 69
| [IMG=http://img411.imageshack.us/img411/9057/dwacsacas.png][/IMG]
__________________ Kimileri sadece yaşamakla yetinir hayatı, sadece yaşamakla .. | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() Üye No: 5001
Konular: 21
İtibar Gücü: 76
İtibar Puanı: 3010
![]()
Ettiği Teşekkür: 24
Aldığı Teşekkür: 105
| en sonunda banlancak bu adam Banlayın gıtsın sunu ya bole adamlar serwerde oynamasn ne bıcım bı adamdır ya anaya kufur edıor |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ad Soyad: ˜°Je Taime°˜
Üye No: 77722
Konular: 164
İtibar Gücü: 114
İtibar Puanı: 8609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 28
Aldığı Teşekkür: 213
| miLLetin ağzi Torba deqiL ki Büzesin ![]() Ha 1 qün oLmus oynadıqı ha 10 dk ![]() Edmek ıstedıkden Sonra eDen ediyor.. Ama Bu Adamin Gercekden Ağzi Cok Bozuk...Bir Kaç Kez Orc ' LarLA pk atmısTm Sahit oLmustum ![]() Ban yiyeceqını Sanmıyorum Ama Mute yiyeceqinden suphem yok ![]() Yazik 3-5 qun sonra Tekrar Küfür Eder yoLuna bakar |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() Üye No: 50337
Konular: 562
İtibar Gücü: 68
İtibar Puanı: 3223
![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 77
Aldığı Teşekkür: 69
| Alıntı:
__________________ Kimileri sadece yaşamakla yetinir hayatı, sadece yaşamakla .. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() Üye No: 7486
Konular: 54
İtibar Gücü: 62
İtibar Puanı: 1782
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 91
Aldığı Teşekkür: 132
| bence daha ne söylediğini bile bilmiyor kesin veletin biridir... inşallah gereken yapılır...
__________________ bir kişiye yardım etmek için Moderatör olmak gerekmiyor sagdece forumda gülüp eylenmek ve yardımlaşma için bulunuyoruz... Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın Forumda Nick Değiştirmek isteyen Tıklasın Fenerbahçe ile ilgili Son Haberler için Tıkla Alıntı:
"ironTURK" Emeğin Karşılığını vermek bu kadar zor olmamalı. Lütfen gerektiği yerde hakedenler için "Teşekkür Ederim" Butonunu kullanalım... | |
| | |
|