| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu (Arşiv) Kitlenen, Yasaklanan ve ya Arşivlenen Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() Üye No: 9828
Konular: 6
İtibar Gücü: 38
İtibar Puanı: 145
![]()
Ettiği Teşekkür: 9
Aldığı Teşekkür: 3
| ![]() Uploaded with [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] SS ALDIM DEDIKTEN SONRADA KÜFÜR ETTİ.. | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1. si ne yaptında onları yaptı. ![]() 2. si gereği yapılır 3. sü vs de undy almışın ayıp ayıp
__________________ ___IsMaiL___ RecepKO BeramuS ___LowesTime___ _RulerSmyHearT_ ihtekin@windowslive.com VsMovie http://www.knightalemi.org/recepko-r...vie-part2.html |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]()
| muhabbetın arkasını cekemedım orda o adama dalma falan dedi sonra kufur etmeye basladı trade attı ss aldım dedım almassan .... dedi vs. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() | |
| | |
| WhiteAngel adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | PessimistiC (20 Temmuz 2010) |
| | #6 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Şahsen zaten o adam seni keserdi ben beklerdim . Bence sanada onada ceza lazım Bence
__________________ ___IsMaiL___ RecepKO BeramuS ___LowesTime___ _RulerSmyHearT_ ihtekin@windowslive.com VsMovie http://www.knightalemi.org/recepko-r...vie-part2.html | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]()
| Alıntı:
| |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() ![]() Üye No: 4744
Konular: 35
İtibar Gücü: 99
İtibar Puanı: 5041
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 296
Aldığı Teşekkür: 347
| Alıntı:
![]() Bir anlık sinir bir anLık tepki olarak düşünüLmeLi.
__________________ Sek0_Styl & XenophaneS & XenopshareX & P1s & Styl4Concept & C0reY & and & GmSerhat | |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Vs karışanların banlanmaya kadar gitmesini isteyen biriyim O yorumu kafaya takma yani x)Alıntı:
__________________ ___IsMaiL___ RecepKO BeramuS ___LowesTime___ _RulerSmyHearT_ ihtekin@windowslive.com VsMovie http://www.knightalemi.org/recepko-r...vie-part2.html | ||
| | |
|