| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu (Arşiv) Kitlenen, Yasaklanan ve ya Arşivlenen Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 17357
Konular: 8
İtibar Gücü: 33
İtibar Puanı: 125
![]()
Ettiği Teşekkür: 1
Aldığı Teşekkür: 1
| seni noob humanların arka kapıda ws atıyoruz biz senin orda ne işin var sonradan geldin ks atmaya 50 np için kaybol senin yalarına tok karnımız Zara da ordaydı o da yorum yapıcak 50 np için son vuruş yapıyosun ws bozuyosun bide konu açmış haksız oldu yerde VELET senin Mute yemen lasım asıll muteleyin şunuuu emek hırsızı biz pişiriyoruz sen yemeye çalışıyosun Nobb........... Yavşakmı sana öle bişeymi dedim ben sadece o kelimeyei dedim kolpa atmaa |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Site Yöneticisi ![]() Üye No: 8053
Konular: 410
Günlük Mesajları : 15
İtibar Gücü: 148
İtibar Puanı: 9015
![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 65
Aldığı Teşekkür: 311
| Ya arkadasLar su oyunda kufur kufur dıye hem playerlerın, hem eyüp abinin canına tak ettınız.. Eyüp abinin bir yorumunda oLdugu gıbı.. Insanın ıcınde kufur etme nıyetı varsa ıstedıgı kadar mutelensın sonra yıne kufur edıcektır.. Ancak ben oyunda SoMe ıLe bır kere muteLendım bu yuzden cok ama cok pısmanım.. Herkestende özür dilerim ancak gercekten artık su kufur u oyuna tasımayın ya..!
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın ![]() υуυş∂υя кαηıмı; вαşıмı ∂öη∂üя, .. уαтıя ∂ιzιηє, öмяüмü ѕöη∂üя, çєкмє ∂υ∂αкℓαяıηı ∂υ∂αкℓαяıм∂αη; ηє�єѕιм_кєѕιℓѕιη öρєяєк öℓ∂üя..! ::...22 VataN, 34 MekaN...:: ![]() ![]() Kendim için birşey yapıyorsam namertim..! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 15652
Konular: 6
İtibar Gücü: 43
İtibar Puanı: 1037
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 48
Aldığı Teşekkür: 36
| AssiKoMe ![]() ![]()
__________________ Benimle Tartışacaksan Eğer, Önceden haber ver Beynimi Ev'e Bırakayım ki Şartlar Eşit oLsun... RahmetLideKeserdi |
| | |
|