| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu (Arşiv) Kitlenen, Yasaklanan ve ya Arşivlenen Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() Üye No: 60767
Konular: 5
İtibar Gücü: 24
İtibar Puanı: 125
![]()
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 1
| İyi Forumlar.. | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ad Soyad: ˜°Je Taime°˜
Üye No: 77722
Konular: 164
İtibar Gücü: 114
İtibar Puanı: 8609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 28
Aldığı Teşekkür: 213
| Priest ' Lar tehLikedee Evet Aşırı Damage Yiyoruz ... Sadece Şu sorunu haLLetseLer ortada birşey kaLmayacak BaaL 277 Ap Takınca ap 5 k oLmuyor . Yeni qeLen sword'da yine 277 Ap Var Fakat TaktıkLari Zaman 5 k atack oLuyor .. Peki neden ? Nicin ? DüzeLtiLmeLi bir an önce .. Suan Sadece Roque + WariorLar On pLanda Arka pLanda Priest + MageLer Var .. YetkiLiLerin biLqisine |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 78463
Konular: 51
İtibar Gücü: 37
İtibar Puanı: 400
![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 1
Aldığı Teşekkür: 11
| Bu konu'da admin'Le bugün görüştüm. Tier +10 items Silinicek Veatta +8'e düşüRülücek. Krowaz itemininin geLmesinin bi anLamı kaLmaz (Eğer DeğiştirilmezSe) Benim Fikrim ya kRowaz'ın ataCk Power YükseLtiLicek Yada Tier'Ler eşit oRana düşürüLücek. Yada KaLdırıLıcak. Son zamanLarda oyunun bi çoğu mage Team takıldıgı İcin memnun deiLLer. OnLine süreLerini azaLttıLar ![]() İyi Forumlar ! |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() Üye No: 78770
Konular: 5
İtibar Gücü: 22
İtibar Puanı: 255
![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 6
| Alıntı:
Sunu demek İstiyorum Roguede Krowazın +9 Bombastıgı 166 attack Ama ama Diger +9 Raumlar 122. Burdan Ben şunu Çıkartıyorum 166 attack yazıyor ama normalde 122 sadece göstermelik ![]() Ayriyetten Priest'lar Degil Priest'lerin gercekten sorunu büyük bunu halletmeleri gerek İyi Forumlar... | |
| | |
|