| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu (Arşiv) Kitlenen, Yasaklanan ve ya Arşivlenen Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() Üye No: 16441
Konular: 8
İtibar Gücü: 34
İtibar Puanı: 275
![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 2
Aldığı Teşekkür: 7
| | ||
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 4715
Konular: 95
İtibar Gücü: 130
İtibar Puanı: 8478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 22
Aldığı Teşekkür: 529
| Arkadaşlar bu deneme amaçlı yapmış olduğumuz bir hareketti.Bunun amacı tamamiyle town baskınlarında süre aşıldığında karşı ırka verilecek bir ceza olup bir daha deneme amaçlı yapılmıyacaktır.Hepinize vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz...İyi oyunlar...
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol En Uzak Mesafe Bir Birini Anlamayan iki Kafa Arasındaki Mesafedir |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 16441
Konular: 8
İtibar Gücü: 34
İtibar Puanı: 275
![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 2
Aldığı Teşekkür: 7
| ya kafam attı :@ tek bende deil 3 kişi falan yattık orda ne bileyim sinirimi bozdu ister istemez git yaratıklarda dene user da niye deniyon usta :S bi deneme tahtası olmamıştım onuda oldum //:Explosion:// |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 4715
Konular: 95
İtibar Gücü: 130
İtibar Puanı: 8478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 22
Aldığı Teşekkür: 529
| Arkadaşlar büyütülcek veya kendinizi küçük duruma düşürülecek birşey yok.Ayrıca bu olay sadece karşı ırklara oluyor yani npc ve yaratıklarda olmuyor öyle olsa guard tower,inn ve sundrieste arada yatması lazımdı bütün playerlarımıza aynı değeri veriyoruz.Sende ve seninle beraber kesilen arkadaşlarımızada kobay gözüyle bakmıyoruz.Bu denemyi karuz bir charlada yapabilirdik.Fakat o anda bu charla deneme gereği duyduk yeniden hepinizden özür dileriz...
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol En Uzak Mesafe Bir Birini Anlamayan iki Kafa Arasındaki Mesafedir |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Arkadasım deneme amaçlı bişeydi kalkıp bunu neden büyütüorsunuz 50 np nin pesindemi kosuorsunuz ewet bunu yapan bir gm ama neden yaptığını bilmiorsunuz kalkıp böle yazıorsunuz bence çok saçma konuyu büyütmeyin pls !!! ...........ii forumlar ..........!!
__________________ --------------İmzaya Artık Gerek YOKKKKKKKKKK----------- |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 19615
Konular: 4
İtibar Gücü: 31
İtibar Puanı: 175
![]()
Ettiği Teşekkür: 23
Aldığı Teşekkür: 3
| bencede bu kadar buytmen sacma explosion acıklama yapmslar salla gitsn tartısma buyumeden konuyu kapatn plS ^^
__________________ ________$$$$$$$$______$$$$$$ $$ $______ ___ ______$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$ $$$$$_____ __ _____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$__ ____ _____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$____ ____$$$$$$$$EN BÜYÜK KİM$$$$$$$$$$$______ ______$$$$$ $$$$$TABİKİ$$$$$$$$$ $$$_______ ________$$$$$$$$$$gs $$$$$$$$$$ $$$_________ ___________$$$$$ $$$$$$$$$$ $$____________ _____________$ $$$$$$$$$$ $$______________ ____________ ____$$$$$$ $_________________ ___$$$___$ $$______$$ $______$$$___$$$____ __$$$$$_ $$$$$_____ ________$$$$$_$$$$$___ __$$$$$$$$$$$$___ GS________$$$$$$$$$$___ ____$$$$$$$___ ______________$$$$$$$_____ __ ____$$$___ __________________$$$_______ _______$__ _____RecepKo__________$_______ |
| | |
|