| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu (Arşiv) Kitlenen, Yasaklanan ve ya Arşivlenen Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 40734
Konular: 138
İtibar Gücü: 47
İtibar Puanı: 1667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 116
Aldığı Teşekkür: 49
| ![]() ARKADAŞLAR BU DATABASEDE 62 LEVEL BAŞLAR LEVEL SINIRINI SİZ SOACS >EBENEZER >SOACS.INI'DEN AYARLICAKSINIZ ![]() Arkadaşlar Her Yeni Sürümü İndirin Bug Çıktıkça Fixleniyor! Yeni Bir Bug Buldum Hemen Fixleyip Koydum!. Eskisini Kullanıp Bug Çıkınca Şikayet Etmeyin Her Yeni Versionda Buglar Fixlenicektir!. Güncel Sürümü Download Etmek İçin Msn Ekleyin Database Download : [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] Rar Pas ; ByKarcan Iletişim ; [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.].TR ![]() Genel Anlatım ( İçerik ) > Engellenenler < Türkçe Karakter Düpesi Fix /Trade , Seri Trade , Vb... Fix Seri R , Seri Skill Vb.. Fix Trina Bug Fix Ve Aklınıza Gelebilecek Tüm Buglar Ve Hileler Fix > Database Ön Bilgiler < 62 Lv , 187 Stat , Chitinlarla Başlar Oto Üyelik Vardır Potlar Sınrsızdır Tüm Itemler Invertory Başlar Tüm Boslar Cz Dedir ![]() > ByKarcan Plate Database Özellikler < Hiç Bir Bug Bulunmamaktadır Semboller Sorunsuzdur 50 Karus , 50 El Morad ( K Sembolü Eklidir ) Savaşlar Sorunsuzdur Level Sınır 62 Dir Droplar Aşağıda Master Otomatik Açılır Tüm Karakterler Eşittir Tüm Skiller Eşittir İce , Lighting , Leg Cuting Gibi Skiller Resistansa Göre İşler ![]() > Drop Listesi < Talos : Unique Beltler Snake Queen : Unique Pendantlar Harpy Queen : Unique Küpele Bach : Ring Of Life Duke : Ring Of Courage Bishop : Ring Of Magic Lesath : BOŞ (150 NP) Shaula : BOŞ (150 NP) Lobo : Lobo Staff (+7) , Lobo Hammer (+7) , Lobo Pendant (+1) Lycaon : Lycaon Staff (+7) , Lycaon Hammer (+7) , Lycaon Pendant (+1) Lupus : Lupus Staff (+7) , Lupus Hammer (+7) , Lupus Pendant (+1) ![]() | ||
| | |
| Hereous-ke bu mesajı için 3 üyeden teşekkür aldi |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() ![]() Ad Soyad: Uğur Kaya
Üye No: 4998
Konular: 2508
Günlük Mesajları : 1
İtibar Gücü: 222
İtibar Puanı: 13000
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 36
Aldığı Teşekkür: 4294967295
| Paylaşım İçin Teşekkürler.
__________________ ![]() ![]() KnightAlemi ve AlemKO Resmi Sayfası Açılmıştır ( AlemKO YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN ) Login Facebook KnightAlemi ve AlemKO Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsanız Buraya Yazabilirsiniz TIKLA ImSqúaL Kimdir ? Tıkla Öğren Hakkınızı Helal Edin ; Benim Hakkım Varsa Helal Olsun 27.01.2012 |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() Üye No: 10138
Konular: 548
Günlük Mesajları : 1
İtibar Gücü: 119
İtibar Puanı: 6875
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 85
Aldığı Teşekkür: 194
| Link kırık KONU KİLİT!
__________________ Zafer; Savaşta kovalayan, Aşkta kaçan erkeğindir...[Napolyon] Fransa’nın yazı da yoktur kışı da yoktur , ahlakı da yoktur. Bunların dışında şahane bir ülkedir. Ve genellikle fahişeler tarafından yönetilir...[Mark Twain] |
| | |
|