| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu (Arşiv) Kitlenen, Yasaklanan ve ya Arşivlenen Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Forumdan Atıldı ! ![]() Ad Soyad: Sinan
Üye No: 23281
Konular: 8201
Günlük Mesajları : 12
İtibar Gücü: 0
İtibar Puanı: 550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 184
Aldığı Teşekkür: 246
![]() | Öncelikle Hayırlı Aksamlar , Hayırlı İftarlar... Yönetici Hereous-ke Hakkında Sikayetim Olucakdı. Bu Arkadas Bulunduğu Mevkiyi Sahsi Olarak Kullanıyor. Nasılmı Söyleki ; Bu Arkadas Hakan Abiye Hakaret Ettiği Zaman Ben Banlamıstım Yöneticiye Hakaret ten . Sonra Hakan Abi Affedip Acmıstı Ve Görevini Geri Vermişlerdi . O zmandan Beri Muhabbetimiz Olmadı , Ama Taki Private Server Tanıtım Bölümündeki Konuma Yorum yapana Kadar . Belirrtiği Suyduki Ne Aralıkda Olursa Olsun Güncelligi Flood sayarım Dedi Bi Bakıma Haklı Fakat ; Mod Ları Ve benimde Bildigim Günde 3 Up lama HAkkı ki ben 2 3 günde bi upluyordum En Son Upladıgım Tarihi de Yazyıordum . ßyqkhN Adlı mod Arkadasımız ın yorumunu söyleki " Tanıtım güzel Olmuş Hayırlı Olsun Bol Userlar Günde 3 Kere Abartıya Kaçmadan Güncel Tutunuz " 3 kere diyor .Bunu Tüm mod larda diyor buna eminim. Simdi bende Resimde Görüldügü gibi söyledim ve Gökhan kardesimin yorumunu koydum oraya [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] ve Sonuc [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] Ben bunu Hakettigmi düsünmüyorum. Tek işim Günlük Gelip Sürekli Paylasım Yapmak . Kimseyle Polemiğe Girmek Tartısmak Niyetinde Deilim Beni Fevzi Abide Bilir Hakan Abide Bilir . Bu Arkadas Tamamen Görevini Sahsi Bir Soruna Yöneltip Kullanmıstır . Cezası Neyse Onu İstiyorum Ben Artis Dedigim İçin Hakaret den Banlanıyorsam Oda Görevi Kötüye Kullanmakdan Alınsın Modlukdan O zman . Diyecek Baska Sözüm yok . Herkeze Hayırlı İftarlar iyi Aksamlar
__________________ MetaPhysical | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
![]() | [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.]
__________________ MetaPhysical |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator ![]() Ad Soyad: HFatihK
Üye No: 499
Konular: 1645
Günlük Mesajları : 1
İtibar Gücü: 394
İtibar Puanı: 29176
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 254
Aldığı Teşekkür: 627
| Lütfen konuları kişiseleştirmeyiniz eski hesaplara bağlamayınız !! Yöneticiye artislik yapma dediğinizde dahi uyarı ve uzaklaştırma almanız kaçınılmaz olması gerekirken ilgili yönetici bunu dahi önemsememiş ve size ceza vermemiştir. Bence özelden görüşerek aranızdaki tatsızlığı halledip barışmanız en doğrusudur Tşk
__________________ Tanrı TÜRKÜ Korusun ve Yüceltsin |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Gereksiz Bi Yerde İlk Uyarımdır Dio. Bende Ona Dedim Artislik yapıcak durum Yok diye.
__________________ MetaPhysical |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 40734
Konular: 138
İtibar Gücü: 47
İtibar Puanı: 1667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 116
Aldığı Teşekkür: 49
| Alıntı:
2. Seninde Kafana Takılan Günde 3 Kere Guncelleyebilirsiniz Lafına Gelince ; Private Server Bölümünde En Eskiler Ben ve King Suan ki Görüntü İtibari ile Doğal Olarak Bizlerin Ağırlıgını Koyması Gerekıyor kı Yenı Moderatorlerde Bizlerden Görerek Konu Silme Taşıma Editleme vsvs. Gibi İşlerde Dogru Kararlar Verebilsinler Ne yazıkkı sen foruma geldıgınde yogundum yeterınce modlara agırlık veremedım ama iyi bir ders oldu bu konuyu en yetkılı kisiyede tasıyıp gunde 3 kere uplamayı kural olmayacak şekilde düzenleyip konuyu acan kısının konuda bulunan mesaj sayısına dıkkat cekecegımden emin olabilirsin .. 3. Olarak Kanıt Kanıt diye sıralamışsın birde ben sunayım senın icin sakıncası yoksa ? Hereous-ke : Flood Olması Icın Arada Belli Bir Sürenin Olması Gerekmıyor Aynı Konuda Sana Ait Mesajlar Cogunluktaysa Bana Göre Flooddur ve Ilk Uyarımdır Deli DumruL S.G : Başka Bi emriniz ? Bakarsan Görürsün Diğer Mod ların ve Benim Ne dedigimi ßyqkhN :Tanıtım güzel Olmuş Hayırlı Olsun Bol Userlar Günde 3 Kere Abartıya Kaçmadan Güncel Tutunuz Deli DumruL S.G : günde 3 kere bile uplamıyorum . Uyarı Diye Artislik Yapıcak Bi durum yok ortalıkda. Kırmızı Ile Belirttigim Yerler Zaten Belli Ediyor Düşünce Şeklini .. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 88680
Konular: 1
İtibar Gücü: 19
İtibar Puanı: 100
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 0
| Olaya Bende Acıklık Getireyim Madem Bi Cocukluk ve Sahsi Duygu Karıstırıp Tekrar Banladın Beni Cevap Hakkı Tanımadan , Burda 2 Modun Hatta Tüm Modları Kendinden Habersiz İş Yapması Var O Zaman , Senin dediğin uplanmaz ama Diğer Modlar günde 3 kere diyor Burda Suc Bizimmi ? Senin Kanıt Dedigin Bölüme Gelip Bakalım ; Flood Olması Icın Arada Belli Bir Sürenin Olması Gerekmıyor Aynı Konuda Sana Ait Mesajlar Cogunluktaysa Bana Göre Flooddur Ben Buna yanlıs Demiyorum Doğru Fakat Buda Doğru 3 Kere Abartıya Kaçmadan Güncel Tutunuz Benim 2 3 Günde Bi Upladıgım Konuda Bana Gelip Uyarı Veriyorsun.Önce Bi Mod a Sorman Gerekiyor Günde 3 Kere Uplamaya İzin Verildimi Verilmedimi Diye . Yine Tekrar Ediyorum Sen Bu Olayı Gruruna Mı Yediremedin Ben Anlamadım , Ben Senle Tartısmak istemiyorum Fakat Sen Bana Cevap Hakkı Bile Vermeden Beni Banlama Düşüklügüne Basvuruyorsun. Hakan Abi Olayında JuLiusS un isteğiyle Seni Banladıgım için O Günden Beri Bana Bi Tavır Tuttugun Belli " Chatte Konusurken Slm ımı almama Gibi " ve Ben Modlugu Bıraktıgım Süreden Bu Yana Seninle hiçbi Yerde Karsılasmamıstık Taki Bu Konuya Kadar Sende Mevki Bakımından Üstün Oldugun için En Kücük Bi Olayda Küçüklük yaparak beni Banlıyorsun Peki ne için " Artislik Yapıcak Bi Durum Yok " Dedigim için. Benim Sana Diyeceğim Tek Sey Suki . Bence Sahsi Duygularını Karıstırıp Görevini Kişisellestirme.Bu İllaki Bi yerde Basına Bela ACar. Benim Bu Forumda Ne Yaptıgım Herkezin Gözü Önünde , Girerim Aksama Kadar Paylasımımı Yaparım Ve Cıkarım ; Haketmeyenlerinki Gibi Mevkilerde Oturmam. Neyse Benim Diyeceğim Bu Kadar Tekrar ediyorum amacım senle tartısmak Deil Hakan Abi Fevzi Abi Görsünler konuyu Karar Versinler , Haksızsın Derlerse Zaten Bir Daha Girmem Foruma Benim için Hiç Bi Sakıncası Yok D.N : Bu Mesajı Silicek Kadarda Aciz DeilsindiR umarım... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 21111
Konular: 494
Günlük Mesajları : 5
İtibar Gücü: 210
İtibar Puanı: 15530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 338
Aldığı Teşekkür: 471
| Bu forumda sakin bir gün geçmezmi bu nedir ikidebir atismalar hakaretler boyle seyleri ö.m den halledin |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Emekli Yönetici ![]() ![]() ![]() Ad Soyad: Ahmet Emin AKSEKİOĞLU
Üye No: 3539
Konular: 4631
Günlük Mesajları : 2
İtibar Gücü: 526
İtibar Puanı: 36455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 886
Aldığı Teşekkür: 1440
| Konuyu kitliyorum Hakan abi görünce mesajını yazar. |
| | |
|