| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu (Arşiv) Kitlenen, Yasaklanan ve ya Arşivlenen Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() Üye No: 16815
Konular: 34
İtibar Gücü: 54
İtibar Puanı: 1950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 24
Aldığı Teşekkür: 71
|
__________________ Biz Hayata Hep Ters Adımlarla Basladık. Bundan Dolayi İnsanlara Hep Ters Geliriz. Hiç Kimseden Yardım Dilemeyiz. Mahkumiyeti Deil Ozqurlugu Severiz. Emretmekten Deil Rica Etmekten Hoslanırz. Her Turlu Hileyi Biliriz Ama Durustluqe Onem weririz. İnsanların Tipine, Endamın, Mevkiisine deil yureklerıne onem weririrz. Bizim Dostluqumuzu Yurekler Bilir. Yurekli Oldugu Icın Bizler Pazarlık Deil Mezarlık Dostlariyiz. FATİH abi (RahmetlideKeserdi) seni sewıoruz ![]() İsmail abi (SoryGameOver) watan sana emanet gozumuz yollarda kaldi xD | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Administrator ![]() Ad Soyad: HFatihK
Üye No: 499
Konular: 1645
Günlük Mesajları : 1
İtibar Gücü: 394
İtibar Puanı: 29176
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 254
Aldığı Teşekkür: 627
| Konuları uygarca tartışmak varken argo kelimeler yazarak sorunu düğüme çevirmenin bence bir anlamı yok !! Bu yazılanlara cevapta aşağı yukarı aynı olacaktır bu sebeple konu kapatılmalı ve hakem olacak birisinin nezaretinde msn üzerinde tartışılarak çözüm bulunmalı.
__________________ Tanrı TÜRKÜ Korusun ve Yüceltsin |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Emekli Yönetici ![]() ![]() ![]() Ad Soyad: Ahmet Emin AKSEKİOĞLU
Üye No: 3539
Konular: 4631
Günlük Mesajları : 2
İtibar Gücü: 526
İtibar Puanı: 36455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 886
Aldığı Teşekkür: 1440
| Milletin anasına, bacısına küfür ediyorsun ve Serkan seni banlıyor. Ve Serkan trafik kazası geçiriyor 1 ay boyunca forumda olamıyor. Ve Serkan'ın olmadığı zaman banlar kalkıyor ve Serkan foruma geri geldiginden dolayı tekrarlıyor banı. Ve '' Göster kime küfür etmişim '' diyorsun öyle bi küfür etmişin ki ve mesaj rapor edilip, mesajın editlenmiş. O yüzden sen burda suçlu durumdasın kardeşim. Konu tekrardan kilit. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Root Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 10
Konular: 350
İtibar Gücü: 313
İtibar Puanı: 23960
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 65
Aldığı Teşekkür: 1469
![]() | sorun mu arıyorsun küfürün şekli şemali yoktur o zaman oda acsın bir uyelik etsin anana bacına kufur sonra girsin diger uyeliğine ee nede olsa fake uyelıkle ediyor ne olcak mantık bu mu şimdii gelelim ban konusuna ben serkan ile konustum bazen insanlara cevap vermemek onu muhattap saymamak en buyuk cezadır dedim oda tamam abi dedi banını acıyorum o zaman dedi sanma ki bir üstü onu uyardı da banın acıldı bunu dusunme banını yine o açmıştı onun iyi niyetiyle affedilmiştin ee bakıyorum sen hala kulhanbeyisin nasıl olacak ? ben burdaki hiç bir yöneticiye laf ettirmem hiç bir yönetici de burdaki normal bir kullanıcıya söz söylemez (hak eden haric) şimdi sen ben banlıyorum Serkan a bir şekilde ulaş arandaki sorunu çöz o banını acarsa eyvallah yok acmazsa güle güle canım kardeşim varlıgının bir anlamı olmadıgı gibi yoklugun da hissedilmeyecektir emin ol |
| | |
| iSyaN bu mesajı için 2 üyeden teşekkür aldi | Ahmet Emin R.Y (26 Ağustos 2010), NightMare##? (26 Ağustos 2010) |
|