| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Çöp Kutusu (Arşiv) Kitlenen, Yasaklanan ve ya Arşivlenen Konuları Buradan Görebilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Emekli Yönetici ![]() ![]() ![]() Ad Soyad: Ahmet Emin AKSEKİOĞLU
Üye No: 3539
Konular: 4631
Günlük Mesajları : 2
İtibar Gücü: 526
İtibar Puanı: 36455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 886
Aldığı Teşekkür: 1440
| Konu sabittir.. | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 2361
Konular: 7
İtibar Gücü: 44
İtibar Puanı: 140
![]()
Ettiği Teşekkür: 37
Aldığı Teşekkür: 4
| .... Konu MrsDeviLReaL tarafından (26 Şubat 2011 Saat 20:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: reklam yaparsanız tekrar ceza alacaksınız |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 21661
Konular: 77
İtibar Gücü: 54
İtibar Puanı: 1897
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 4
Aldığı Teşekkür: 40
| Güncel++++
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın http://s1.bitefight.net/c.php?uid=252607 Günde 1Tık Pls |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 21661
Konular: 77
İtibar Gücü: 54
İtibar Puanı: 1897
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 4
Aldığı Teşekkür: 40
| Satış Yapanlara Hayırlı Olsun...
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın http://s1.bitefight.net/c.php?uid=252607 Günde 1Tık Pls |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 19331
Konular: 35
İtibar Gücü: 47
İtibar Puanı: 1225
Ettiği Teşekkür: 26
Aldığı Teşekkür: 44
| ++++++++
__________________ Biz Dostuz, Biz yürekliyiz,Biz aşk dedim mi sonuna kadar gideriz, Arkadaşlımız için can nedirki ? İşde ben buyum Aysu benimsin güzelim..? İn Come Back By Sercan :cool Family Recepko_? = ::KaoS: Ahmet)/ Create (ömer)/ Baba_Sultan__( Mahir kaçmadan duramaz hihi )/CIupkan(ümit) ve sayamadım bir cok recepkolu sizi seviyorum..! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 12984
Konular: 58
İtibar Gücü: 52
İtibar Puanı: 1212
Ettiği Teşekkür: 30
Aldığı Teşekkür: 47
| ALesta Serverinde Char SatıLır 51 lwl +9 olunay ve +8 büyük kılıç war charın üstünde (dolunayın ortalaması %19 becerisi -4 taiları kırık) ALACAK OLANLAR EKLESIN [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.]">[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.]
__________________ Beni BenimLé ßıRaK.. \l/ c",) <|> _/\_ Her Hakkım Saklıdır !® | l | lllll| lll||ll || lll ²¹°¹ ³²¹³ °¹²¹³ 39 |
| | |
| | #7 (permalink) |
| ayrıca charda kırmızı bandaj wardır atı zırhlıdır 12 level
__________________ Beni BenimLé ßıRaK.. \l/ c",) <|> _/\_ Her Hakkım Saklıdır !® | l | lllll| lll||ll || lll ²¹°¹ ³²¹³ °¹²¹³ 39 |
| | |
| | #8 (permalink) |
| ama atı öLü
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 54099
Konular: 1
İtibar Gücü: 25
İtibar Puanı: 125
![]()
Ettiği Teşekkür: 24
Aldığı Teşekkür: 1
| 43 Level Ayasofya'da char var.Bide 27 level yanında var Toplam 11 m var.Saç stilini ayarladım.İtemleri kötü ama +7 abanoz küpe +6 gmş bilezik +7 demir kask var.Zaten 11 m le alırsınız ![]() İlgilenenler pm atsın.Fiyatla birlikte bişeyler yaparım |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() | ISPARTA İÇİ FULL +9 İTEMLİ ÇAR SATILIR(not: çar benim değil benle değil verdiğim tel. nosuyla irtibata geçiniz) İTEMLERİ +9 kdp 34 ortalama +2 kritik taşı basılı,diğeri kırık (HAVA KILICI İLE KDP 780 850 ARASI VURUYOR ) +9 ejderha plaka zırh +4 hız taşı +2 savunma taşı basılı(uçuyomuşsunuz gibi gidiyor zırh ve öfkeyle çarın 147 hızı var) +9 demir kask +9 beşgen kalkan +9 gümüş bilezik +9 abanoz küpe +1000 hp kolye +1000 hp ayakkabı %10 KILIÇ SAVUNMALI AYAKKABI VE KOLYE STR HP FUL ATI:12 LWL AT ÇAĞIRMA:8 DÖNÜŞÜM:1 SKİLLERİ: KILIÇ ÇEVİRME:M3 HAVA KILICI:M1 ÖFKE:M1 BİYALOG GÖREVLERİ: ŞEYTAN HATIRASI GÖREVİNDE. ORK DİŞİ, LANET KİTABI BİTTİ ÇARIN SAÇI SİYAH KABARIK SAÇ YAPILIKTIR 150 M PARAYLA BİRLİKTE VERİLECEKTİR TELEFON NUMARAM 05352849759. ÇARI ALDIKTAN SONRA BENDEN YANA HİÇBİR SORUN OLMAZ KESİNLİKLE SATTIĞIMDA BİDA UĞRAŞMAM ÇARLA YOK GİRİYİM GERİ ALIYİM BEN PARAYI ALDIKTAN SONRA BENDEN YANA HİÇBİR SORUN OLMAZ ÇARIN MSN ADRESİ GİZLİ SORUSU İLE VERİLECEKTİR HİÇBİR SIKINTINIZ OLMAZ ÇARIN NİCKİNİ VERMEDİM ÇARI ALCAK KİŞİYE VERİRİM NİCKİNİ. ÇAR KESİNLİKLE BİR UYARI HESAP KAPANMASI VS. ALMAMIŞTIR KENDİ EMEĞİMLE HİLESİZ KASTIM ÇARIMI.EN İYİ OYUN HİLESİZ OYUN.BANKA HAVALESİ EFT KABUL EDERİM.AYRICA SONY PSP SUBWOOFER MP3 CD ÇALAR GİBİ ARABA EKİPMANLARIYLA TAKAS TA EDİLEBİLİR MAKSAT HERKESİN İŞİ GÖRÜLSÜN CİDDİ OLMAYAN ARKADAŞLAR MESAJ ATIPTA VAKTİNİ BOŞA HARCAMASIN. ARTEMİS PİYASASINI BİLEN BİLİR BENİM SİLAHIM 150 M ZIRHIM 140 M EDİYO ONA GÖRE Bİ DÜŞÜNÜN BEN ÇARLA BİRLİKTE VERİYORUM TÜM İTEMLERİYLE NE KADAR KARA GİRİYORSUNUZ 150 M'DE PARAYLA BİRLİKTE VERİCEM PARAYA İHTİYACIM OLMASA SATMAM İYİ GÜNLER.SAHİBİNDEN.COM DA İLANLARIM MEVCUTTUR SS LERİ ORDA GÖREBİLİRSİNİZ METİN2 ARTEMİS 60 LWL DİYE.ÇARIN SERVERİ ARTEMİS MAVİ ÜLKE SAYGILARIMLA
__________________ BoomBoomPow ( Karı Gitti )Eski Player lar Ölmez ![]() |
| | |
|