| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Duyurular KnightAlemi.Com yönetimi tarafından yapılan duyuruları burada okuyabilirsiniz. |
| |
|
15Beğeni ![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Root Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 10
Konular: 350
İtibar Gücü: 313
İtibar Puanı: 23960
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 65
Aldığı Teşekkür: 1469
![]() | Sürekli Pm Aldığım Bir Olay'a Açıklık Getirmek İstiyorum Deneme Moderatörlüğü.... Peki Nedir Bu Deneme Moderatörlüğü ? V.b Deneyimi olmayan Arkadaşların Forum içerisindeki Mesajlar'ı İnceleyip,Değerlendiriyoruz. Olumlu Olan Arkadaşlar'ı Deneme Moderatör olarak Atama Yapıyoruz. Neden Deneme Moderatör? Nedeni; Alışma Süreci. Bu Süreç şuan İçin Belirli Değildir Ama Size En iyi verebilinecek Zaman 1 ila 2 Hafta Arasındadır. Bu Süreç İçerisinde Hala deneme Moderatörü İseniz, Herhangi Konuda ilerleme Kaydetmemişsiniz demektir. Peki Ne Yapmalıyız ? Deneme Moderatörlüğü'nden "Moderatör'lüğe" Geçmek İçin Yapacaklarınız; İlgili Bölümünüze Vakit Ayırmak. Yanlış, Yasak Konuları doğru Yerlere Taşımak Ve Nedenini Belirtmek. Gereksiz Açılan Konular'ı Aynı Gün İçersinde Kapatıp,Aynı zamanda Çöpe Kutusuna Taşımamak. (Aynı Gün çöp Kutusuna Taşınan konular Userler'in Konularının Silindiğini düşünüp Tekrar Açmaktadırlar) Kapalı dursun Çöp Kutusuna Taşımak Kolaydır... Gelelim Pm Konusuna; Deneme Moderatör iken Pm Yoluyla Destek,Bilgi Ve Yardım Alabilirsiniz Bunun İçin Her Zaman Yardımcı Olacağım... Lakin Pmlerinizde "Ben Nezaman Moderatör Olacağım" "Ben 2 Haftadır Hala deneme Moderatörüyüm" Diye Pmler'i Cevaplandırmayacağım. Siz Kendinize Güvendiğiniz Zaman Kendi-Kendinize "Tamam Ben Geçtim" dediğiniz Zaman Moderatör olmak İçin Herhangi Bir Engeliniz Kalmayacakdır. İyi Oyunlar... | ||
| | |
| iSyaN bu mesajı için 7 üyeden teşekkür aldi | CrAyZ_YaRB4Y (28 Ocak 2010), LeBron (16 Kasım 2009), onurc123 (16 Temmuz 2010), :Exlosion: (28 Eylül 2009), T.T (08 Ağustos 2010), TyK (11 Mart 2010), VeDaT (08 Aralık 2009) |
| | #3 (permalink) |
| Gold Knight ![]() | Evet Ferat Abi Çok Güzel Bir Sekilde Anlatmış Olayı Sekil A da Görüldügü Gibi Bende Yeni Deneme Moderatörüm Ferat Abi Sagollsun Beni Bir Bölüm Üzerinde Görevlendirdi Bu Bir Süreç Tabiki Onun Dedigi Gibi Eger Gerekli Kosullara Gerekli Tecrübeye Sahip Oldugum Zaman Moderatör Sınıfına Ulaşmış Olucam .. İYİ FORUMLAR !! |
| | |
| EnchanteeR__ adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | TyK (11 Mart 2010) |
| | #5 (permalink) | |
| Emekli Yönetici ![]() ![]() ![]() Ad Soyad: Ahmet Emin AKSEKİOĞLU
Üye No: 3539
Konular: 4631
Günlük Mesajları : 2
İtibar Gücü: 526
İtibar Puanı: 36455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 886
Aldığı Teşekkür: 1440
| Alıntı:
Konuya gelince çok iyi bir açıklama olmuş Ferhat abi,deneme modlar için iyidir nasıl davranacaklarını hakkında olsun,Mod olma yolunda ki pozitif ve negatif olanları anlatmışsın abi inş. dikkat'e alırlar.. | |
| | |
| Ahmet Emin R.Y bu mesajı için 3 üyeden teşekkür aldi |
| | #6 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() | Yani forum içerisinde herhangi bir yerde sürekli aktiflik gösteren birisine tarafınızdan Deneme Moderatörlük mü vericeksiniz. Ve bu kişi bundan haz duyarak azim gösterip devam edicek, akabinde Moderatör olarak aktif olduğu yerde kalıcak ? |
| | |
| Ercan Altun adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | TyK (11 Mart 2010) |
|