| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Duyurular KnightAlemi.Com yönetimi tarafından yapılan duyuruları burada okuyabilirsiniz. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Root Administrator ![]() ![]() Üye No: 2
Konular: 2346
İtibar Gücü: 1150
İtibar Puanı: 106582
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 335
Aldığı Teşekkür: 6486
| Tercihiniz İnternetin Rating'ini Belirlesin Alexa Toolbar Yükleyin Alexa Toolbar Faydalar'ı; * Web sitelerinin ziyaretçi performansını sürekli izleyebilirsiniz. * Toolbar'daki arama kutusu ile GOOGLE'da her an arama yapabilirsiniz. * Ziyaret ettiğiniz site ile ilgili; sahibi, iletişim bilgileri gibi detayları görebilirsiniz. * Ziyaret ettiğiniz sitenin, 3 aylık ortalamaya göre dünya sıralamasını görebilirsiniz. * Ziyaret ettiğiniz siteye gelenlerin daha sonra hangi siteleri ziyaret ettiklerini görebilir, özellikle arama yaparken ilgili siteyi bulma olanağınızı artırırsınız. * Sitelerde açılan pop-up sayfalarını yasaklayabilir ya da onaylayarak kontrollü açılmasını sağlarsınız. Örneğin KnightAlemi.Com Değeri ; [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] Türkiye'de Toolbar kullanımı yaygın olmadığı için Alexa’nın Türkiye sıralamasında doğru sonuçlar elde edilemiyor. Bu programı kurarak Türkiye sıralamasına da ciddi mana da etki edeceksiniz. Dosya Boyutu Sadece 472 KB'dir Sadece 5 Saniyenizi Ayırarak Uygulamayı İndirebilirsiniz... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] Firefox [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.]
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Kur Forum'a Destek Ol | ||
| | |
| AWENGERS bu mesajı için 14 üyeden teşekkür aldi | 4Jarex (01 Eylül 2009), ALwaysPichliqxD (12 Temmuz 2011), Trakyalı (13 Eylül 2010), DarkNeSs___ (04 Ağustos 2010), Mensur ESMER (03 Ekim 2009), KSK 35½ (03 Ekim 2009), LucKyBoy (03 Ekim 2009), Natulies (24 Haziran 2010), Nedim BULUT (12 Eylül 2010), nmusto (08 Temmuz 2010), XRaG3_EMRAH (17 Ağustos 2011), YAKISIKLI (19 Temmuz 2010), Zinan (16 Haziran 2010), zozerk (01 Eylül 2009) |
| | #2 (permalink) |
| Site Yöneticisi ![]() Üye No: 8053
Konular: 410
Günlük Mesajları : 15
İtibar Gücü: 148
İtibar Puanı: 9015
![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 65
Aldığı Teşekkür: 311
| Paylaşımın için teşekkürler Abi.. Alexa Toolbar' ı kullanmanızı önemle tavsiye ediyorum.. Gerçekten süper olmuş..
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Yöneticiler'e Ulaşmak İçin Tıklayın Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın Moderatör Olmak İçin Gerekli Bilgiler Forum Yardım Ve Destek Bölümü İçin Tıklayın ![]() υуυş∂υя кαηıмı; вαşıмı ∂öη∂üя, .. уαтıя ∂ιzιηє, öмяüмü ѕöη∂üя, çєкмє ∂υ∂αкℓαяıηı ∂υ∂αкℓαяıм∂αη; ηє�єѕιм_кєѕιℓѕιη öρєяєк öℓ∂üя..! ::...22 VataN, 34 MekaN...:: ![]() ![]() Kendim için birşey yapıyorsam namertim..! |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Evet Arkadaşlar Forum Kalitesi İçin tollbar'ı İndirin 472 Kb Fazla Bişey değil ![]() [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.]
__________________ --------------İmzaya Artık Gerek YOKKKKKKKKKK----------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 2550
Konular: 52
İtibar Gücü: 146
İtibar Puanı: 9210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 350
Aldığı Teşekkür: 304
| Teşekkürler Ferat Abi ![]() Yine Bir Güzel Paylaşımda Bulunmuşsun Herzaman ki Gibi
__________________ Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Dmg'a Gellllllllll xD xD xD ![]() Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... TripleKiLL - SennenJoyu |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() Üye No: 10138
Konular: 591
Günlük Mesajları : 1
İtibar Gücü: 121
İtibar Puanı: 6925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 85
Aldığı Teşekkür: 195
| Teşekkürler Çok güzel bir paylaşım. Ve ayrıca pop-up ların engellenmesi süpermiş bana bu lazımdı.
__________________ Zafer; Savaşta kovalayan, Aşkta kaçan erkeğindir...[Napolyon] Fransa’nın yazı da yoktur kışı da yoktur , ahlakı da yoktur. Bunların dışında şahane bir ülkedir. Ve genellikle fahişeler tarafından yönetilir...[Mark Twain] |
| | |
|