| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Duyurular KnightAlemi.Com yönetimi tarafından yapılan duyuruları burada okuyabilirsiniz. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Emekli Yönetici ![]() ![]() ![]() Ad Soyad: Ahmet Emin AKSEKİOĞLU
Üye No: 3539
Konular: 4631
Günlük Mesajları : 2
İtibar Gücü: 526
İtibar Puanı: 36455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 886
Aldığı Teşekkür: 1440
| ![]() 19 Yaşına girdiği yalandır bu arada daha 13yaşında 14'ten gün aldı bugün | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ahmet Emin Tamam neyse ![]() ![]() Doğum günüm bugün kimseye bulaşmıcam ama yarın affetmem ![]() sıraya girin
__________________ < мaSтєяFLγ > вizLєя ωaя σLduмuz Süяєćє SizLєя ćıLdıяaćaкSıηız .. |
| | |
| RapunZeL adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | _polian_ (05 Ekim 2010) |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Doğum günün kutlu olsun
__________________ Private Server Tanıtımınız Neden Mi Kapandı? TIKLA Bilgi Paylaştıkça Anlam Kazanır,Knightalemi.org En Büyük Paylaşım Sitesi... ![]() merheld@hotmail.com Hakkımda Olumlu,Olumsuz Bütün Görüşlerinizi Bekliyorum Yorum Yapmak İçin TIKLA |
| | |
| Me[R]heLd adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | RapunZeL (01 Eylül 2010) |
| | #5 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
küçükken acılar içinde büyüdüğün için çarpıntı yaptı sende Tasma takıla takıla artık normal birşey olarak algılamaya başladın
__________________ < мaSтєяFLγ > вizLєя ωaя σLduмuz Süяєćє SizLєя ćıLdıяaćaкSıηız .. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Root Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() Ad Soyad: Hakan ÖZCAN
Üye No: 2069
Konular: 322
Günlük Mesajları : 1
İtibar Gücü: 641
İtibar Puanı: 57172
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 151
Aldığı Teşekkür: 876
| Wayyyyyy polyanna way emrah tasma alır ben geri kalırmıyım?? kalmam Ama sana bulaşmak yerine bende en pahalısından hatta victoria secretlardan en sexsisinden emraha bir don, birde sakız alacam. Altına yapmış senin sokakta gezmenden Sakızıda çiğner artık maksat agzı boş kalmasın ben merak ediorum yusuf baba ne alacak Happy b-day poly
__________________ Benim hakkımda düşünceleriniz için: HaKKiNeN Forumumuzun rakip sitelere fark atması için Lütfen Okuyunuz. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forumdan Atıldı ! ![]() Ad Soyad: Sinan
Üye No: 23281
Konular: 8201
Günlük Mesajları : 12
İtibar Gücü: 0
İtibar Puanı: 550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 184
Aldığı Teşekkür: 246
![]() | Doğum Günün Kutlu Olsun
__________________ MetaPhysical |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ < мaSтєяFLγ > вizLєя ωaя σLduмuz Süяєćє SizLєя ćıLdıяaćaкSıηız .. | |
| | |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dogum, doäŸum, gã¼nã¼, gunu, kutlu, olsunnn, rapunzelin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| Tavsiye Ettiklerimiz | |