| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum ile ilgili ; Şikayetler Forumla ilgili tüm şikayetlerinizi buradan yapabilirsiniz. Konular Yönetim tarafından tarafsızca incelenecektir. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() Üye No: 15532
Konular: 184
İtibar Gücü: 122
İtibar Puanı: 6684
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 95
Aldığı Teşekkür: 201
| Sonra 100 Post felan Moderator oldum. Lafı gevelemeden konuya gireceğim. Biliyormki herkes dışlayacak fakat artk yetti ! Ben pvp server oynuyorm.Server rese girince vaktimi forumda değerlendiriyorm.Private Server Tanıtımda Konulara hayrlı olsun yazıyorm diye. 3 Moderator'den uyarı aldım.Peki bazı moderatorelr Mod olmadan önce günde 1 saat forumda deilken mod. olduktan sonra günde 750 Post kasıyor şiir böllümünde buna siz paylaşım diyorsunuz.Fakat onlar bunu post kasma olarak görüyor.Bu forumda 7-8 kere Hayrlı olsn yazdıysam.O serverin tanıtımını sevmişimdir.Demekki ben bu formda 26 haziran 2009'dan beri varım fakt bakıyormki.Bazı moderatorler 1 günde 450-750 arası post kasıyorlar.Bunlara niye uyarı atılmıyor.Peki neden hep moderatorler üstün görülüyor? Yoksa banamı öyle görüyor.Gerçekten bu forumda en sevdiğim moderator. (Islak_Kurt) örneğin 4TİGLİON geliyor boş yere post kasıyor.Ve kaç kere forumda isim değiştirdi.ilk önce G.Ö.K.H.A.N ' dı sonra GökhanEsen oldu.Şimdide 4TİGLİON bunun açıklaması yapılması gerekir.Sadece GÖKHAN kardeşime demiyorm.Bu forum Tüm Türkiyeden katılan arkadaşlarımız var haksızlıklar ortadan kalksın ve bana 3 uyarı msj' atan moderatorlere söylüyorm.20 Günde kaç post kaşmısım en fazla toplasak 100' buda ortalama günde 2 taneye geliyor? birde son bir ayda moderatorlerin kastığı postlara bakınız.Gerçekten böyle bir konu açmak istemezdim.Herkesden özür diliyorm. Fakat bu konuyu birisnin açması şart oldu. Ceza alacağımı biliyorm.Gerisi kalmış Süper Moderator.'lere ve tekrardan Söylüyorm. Bu forumun en dürüst moderatoru ( Islak_Kurt ) Herkes onu kötülemesine rahmen ben gerçekleri biliyorm.İşallah konum göz önüne alınır. İYİ FORUMLAR ! | ||
| | |
| MasterLeqend bu mesajı için 2 üyeden teşekkür aldi | Faruk Erkuş (18 Temmuz 2010), N0RMANCI (18 Temmuz 2010) |
| | #2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 16796
Konular: 5676
İtibar Gücü: 425
İtibar Puanı: 22647
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 333
Aldığı Teşekkür: 762
| Yaptığın değerlendirme çok yanlış.Bu konuyu açtın diye sana kimse ceza veremez.Forumda özgür irade var aşırıya hakarete kaçmadığı sürece herkez fikrini belirtebilir.Post kasma olayı diyorsunuz.Forum hız ve yükselişe geçmesi için konu açılması mecburidir.Yeni konular veyahut eksik konuları tamamlamamız gerek ki bu foruma üye olan kişi forumda herşeyi bulabilsin.Sen bir forumda bütün ihtiyaçlarını bulabilsen zamanın başka forumlarda araştırmak harcarmısın.Bizim amacımız'da gelen üyeyi kendimize bağlamak ve her türlü ihtiyacını karşılamak bu durumda sadece orda durup arada girip birşeyler güncellemekle olmuyor.Mod.olmak sadece küfür veyahut başka şeyleri editlemek değildir.Forum kendisine katki sağladı sürece seni içinde barındırır.Burdaki kurallar sadece senin için değildir.Herkez bu durumu yaparsa yaptırım uygulanır.Forumda yüzlerce konu açılıyor özellikle private serverlar bölümünde.Bizzat ben şahit oldum o bölümle ilgilenen kişi yok.Sen diyorsun boş zamanlarımda ilgileniyorum.Elbet herkez reel hayatından sonra burası olarak kabul ediyor.Ama forumda ilgi bekliyor bu ikisinede yeterince zaman ayıracak gücün veyahut zamanın yoksa yetkili olmanın anlamıda yok.Burda çok yararlı olucak kişilerin'de önünü tıkıyorsun.Çünkü çok aşırı yetkili olunca başvurular geri çevriliyor.O yüzden bu kararı tek sana alınmış olarak görme.Birçok kişi yeterince konularla ilgilenmediğinden dolayı yetkileri gitmiştir.Bu forumda yetkili olurken bunları bilerek mod.oldunuz şimdi buna isyan etmenin hiçbir anlamı yoktur. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| 1. İsyan ettiğim yok. 2.side ben bu foruma zarar vermek için açmadım. Fakat canıma tak etti 3'dür moderatorler post kasma ve zamanına bak diyor sanki gece yarısı 1-le 5 arası kasıyoırmus gibi davranıyorlar.İlk kendilerine bakıpda bana msj atsınlar.! Ben bunun için açtım fakat başka yeni bir üye post kastımı direk sonsuz banlanıyor o zmn tek kelime diyorsnz banlandı.Moderatorken niye böyle olmuyorda başkakişilere oluyor? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni açan üye böyle yararlı konular açsın.Kim banlıcakmış.Yeni üyelerin yaptığı tek şey güzel iyi aferin tamam süper gibi boş mesajlar atıyorlar.Ben sana diyorum ki forumun eksiği olan birşeyi paylaşşın banlanırsa her türlü desteği vericem sana ama anlamsız mesajlarla post kasılmaz.Kasmak mı istiyorsın post forumun eksiği olan bir konuyu bul paylaş kas postun.Kimseyede kulak asmıcaksın seni görevinden alan kişiye sor ve cevabı ondan bekle o gerekli kararı solicektir zaten. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Alıntı:
Ben görevimden alındığım 1 ay oldu. Alındığım için açmıyorm bu konuyu. Benm zoruma giden boşuna post kasıyormuşum. 3 Moderator geliyor bana Ö.mesej atıyor. Bir baksınlar son 1 ayda kaç post yazmışım sonra bana desinlerki sen post kasıyorsn. O zaman gelirim eyw derim.Ama insanın zoruna gidiyor.ve bazı moderatolere kıyak geçiliyor.Bana msn'den yorumlarıma tşkkr et diyende oluyor.Bunlar görülmüyor duyulmuyor.Benm attığım 3-5 Mesaj bulunuyor.Ben bunun için kızgınım. Dediğim gibi konuyu açmak istemesdim.Fakat artık tak etti! İyi Forumlar.Kusuruma Bakmayn. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Özel mesajla bana bunların kim olduğunu belirt ilgilenceğim ben.Sana veyahut başkasına haksız yere hiçkimse birşey yapamaz haksız yere ceza alan olursa biz bizzat ilgileniyoruz sen bana o kişilerin isimlerini atarmısın. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Administrator ![]() Ad Soyad: HFatihK
Üye No: 499
Konular: 1645
Günlük Mesajları : 1
İtibar Gücü: 394
İtibar Puanı: 29176
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 254
Aldığı Teşekkür: 627
| Sıkıntı varsa açık açık ortadan söyleki konun anlaşılabilir olsun Dolaylı ima ile sadece tepki alırsın Farkındaysan tüm moderatörleri hedef alıyorsun
__________________ Tanrı TÜRKÜ Korusun ve Yüceltsin |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fazla uzamasına gerek yok konunun siz bana isimleri verin ben gerekli uyarıları yapıcağımdır.Siz haklı ve gereğinde şeyler yapıyorsanız asla kimsenin dedine kulak asmayın ama yolunuz yanlış ise yapabileceğim birşey yok.Haklının her zaman yanındayız. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 21111
Konular: 494
Günlük Mesajları : 5
İtibar Gücü: 210
İtibar Puanı: 15530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 338
Aldığı Teşekkür: 471
| Çok haklısın bence ağzına sağlık.Adminin modları yeniden gözden geçirmesi gerekiyor "BENCE". |
| | |
|