| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forum ile ilgili ; Şikayetler Forumla ilgili tüm şikayetlerinizi buradan yapabilirsiniz. Konular Yönetim tarafından tarafsızca incelenecektir. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Forumdan Atıldı ! ![]() Ad Soyad: Ali Eren Turan
Üye No: 164029
Konular: 114
İtibar Gücü: 0
İtibar Puanı: 2779
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 106
Aldığı Teşekkür: 28
| [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] 2.[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] Yani Biz üye iken bazı konulara mesaj atamazken konu acamazken mısafırler acabılıyor.Bunun İcin Gerekli islemlerin Yapilmasini arz dilerim Misafir cünkü konu paylasamıyor diye biliyorum onceden denemıstım basaramamıstım.Böyle Bisey varsa ben bilmiyorsam bendedır hata Ama yoksa bise diyemem ne size nede kendime iyi günler Okuyana saglık Ne diyek
__________________ 1 COCUK acliktan dırılır. 2.COCUK bakar guler. 3.COCUK elbisesi olmaz. 4.COCUK elbisesi yok diye dalga gecer. 5.COCUK herseyın degerını bılır. 6.COCUK herseyın degerını bılmez dalga gecer. Böyle Cocuklara İste Bu Yakisir: Konu RockEren tarafından (01 Aralık 2011 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir. | ||
| | |
| Sponsor Reklamları Destek Olmak İçin Lütfen Tıkla ... |
| |
| | #2 (permalink) |
| Co Administrator ![]() Ad Soyad: ~EneS AyaN~
Üye No: 17588
Konular: 823
Günlük Mesajları : 5
İtibar Gücü: 304
İtibar Puanı: 24692
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 168
Aldığı Teşekkür: 321
![]() | Ya nerde ise ben 4 senedir bu forumda takılıyorum senin kadar öneri bölümünü kulanan kişi görmedim şuanda |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() Ad Soyad: Ahmet Özdemir.
Üye No: 16682
Konular: 6223
Günlük Mesajları : 1
İtibar Gücü: 294
İtibar Puanı: 18613
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 34
Aldığı Teşekkür: 368
![]() | 3 sene olmasın 2009 kayıtlısın DA Enescim.
__________________ Benim hakkımda düşünceleriniz için: ßy SkyéndLé$$ ![]() DERSİMİZ ATATÜRK FİLİMİ İZLE FUL Atatürk, Cumhuriyet'i TSK'ya emanet etti - OKUMAK İÇİN TIKLA Kurtuluş savaşı tarih sıralaması 1918 - OKUMAK İÇİN TIKLA Atatürk'ün Yaptığı İnkılapların Tarih Sıralaması - OKUMAK İÇİN TIKLA Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() Ad Soyad: Alperen Akyol
Üye No: 22696
Konular: 34
İtibar Gücü: 32
İtibar Puanı: 280
![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 5
Aldığı Teşekkür: 4
| Alıntı:
__________________ ![]() Uploaded with ImageShack.us ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us | |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| Size Bise denmeye gelmiyo dıyom kı zıyaretcıde konu acıyomus
__________________ 1 COCUK acliktan dırılır. 2.COCUK bakar guler. 3.COCUK elbisesi olmaz. 4.COCUK elbisesi yok diye dalga gecer. 5.COCUK herseyın degerını bılır. 6.COCUK herseyın degerını bılmez dalga gecer. Böyle Cocuklara İste Bu Yakisir: |
| | |
| | #8 (permalink) | ||
| Co Administrator ![]() ![]() ![]() Ad Soyad: Uğur Kaya
Üye No: 4998
Konular: 2842
Günlük Mesajları : 1
İtibar Gücü: 316
İtibar Puanı: 22050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 45
Aldığı Teşekkür: 4294967295
| Alıntı:
---------- Post added at 11:13 ---------- Previous post was at 11:11 ---------- Alıntı:
---------- Post added at 11:14 ---------- Previous post was at 11:13 ---------- Bir Yandanda Doğru Söylüyor Üye Olmadan PvP ServeR Tanıtımında Konu Açabiliyor. Ve Bu Misafiri Banlama Yetkinizde Olmadığından Dolayı Eğer Postcu İse Mod'lara Zorluk Cektirecektir
__________________ ![]() ![]() KnightAlemi ve AlemKO Resmi Sayfası Açılmıştır ( AlemKO YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN ) Login Facebook KnightAlemi ve AlemKO Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsanız Buraya Yazabilirsiniz TIKLA ImSqúaL Kimdir ? Tıkla Öğren Hakkınızı Helal Edin ; Benim Hakkım Varsa Helal Olsun 27.01.2012 | ||
| | |
| ImSqúaL adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: |
| | #10 (permalink) | |
| Alıntı:
Seni Bu Davranislarinla seviyorum tesekürler modum cunku baska sıtelerde mısafırler dosya paylasıyo bıde yukluyon cokmus bılgısıyar ben dıyom kı onlem alalım yanı dogru degıl mı
__________________ 1 COCUK acliktan dırılır. 2.COCUK bakar guler. 3.COCUK elbisesi olmaz. 4.COCUK elbisesi yok diye dalga gecer. 5.COCUK herseyın degerını bılır. 6.COCUK herseyın degerını bılmez dalga gecer. Böyle Cocuklara İste Bu Yakisir: | |
| | |
|