| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Metin2 Genel Metin2 hakkindaki paylaşımlar |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||||||||||
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 16913
Konular: 392
İtibar Gücü: 95
İtibar Puanı: 5026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 201
Aldığı Teşekkür: 192
| Hergün 1 er tane olmak şartı ile 10 adet ork dişi ve görev sonunda 1 tane Jinunggy'nin ruh taşı Ödül : Hareket Hızı +10% Level 40 Hergün 1 er tane olmak şartı ile 15 adet Lanet Kitabi ve görev sonunda 1 tane Tapınak ruh taşı Öldül : Vuruş Hızı +5% Level 50 Hergün 1 er tane olmak şartı ile 15 adet Þeytan Hatırası ve görev sonunda 1 tane Sagyinin Ruh Taşı Öldül : Defans +60 Level 60 Hergün 1 er tane olmak şartı ile 20 adet Buz Topu ve görev sonunda 1 tane Buz ruh taşı Ödül : Vuruş Gücü +50 Level 70 Hergün 1 er tane olmak şartı ile 25 adet Zekoya Dalı ve görev sonunda 1 tane Hayalet Ağaç Ruh Taşı Ödül : Defans +10% ve Hız +10% Level 80 Hergün 1 er tane olmak şartı ile 30 adet Savaşçı Hayaleti ve görev sonunda 1 tane Hayalet Savaşçı Ruh Taşı Ödül : Vuruş Gücü +10 Not : Chaegirab getirdiğiniz itemleri kırık bulabilir ve kabul etmeyebilir, tekrar getirmenizi isticektir. Ayrıca her item getirdikten sonra 24 Saat beklemeniz gerekmekte.
__________________ Yürüdüm savaş oldu Yürüdüm yarış oldu Kaybolmaktan korktuğum dünya Bir karış oldu, yürüdüm
JustMyLove/IIDraKuLaII/K1mimBen Sersem Kendıne Gel JustMyLove Burda AkLını Alır بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم Bismillahirrahmanirrahim “Lâ fetâ illâ Ali, Lâ seyfe illâ Zülfikâr” Anlamı: “Ali’den kahraman yiğit yoktur, Zülfikâr’dan üstün kılıç yoktur.” YİĞDO adını Avrupa'ya Öğreteceğiz...
| ||||||||||
| | |
|