| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Moderator ![]() ![]() Üye No: 10138
Konular: 652
Günlük Mesajları : 1
İtibar Gücü: 124
İtibar Puanı: 7025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 86
Aldığı Teşekkür: 197
| MrVenom Sizce bir moderatörün amacı nedir? Öncelikle yetkilendirildiği bölümüdeki görevini tam yapar. Daha sonra forumun genelindeki düzeni sağlamak, davranışlarıyla üyelere örnek ve yardımcı olmak. Sık sık paylaşımda bulunmak Forumda yetkili olarak tanıdıgınız kimse var mı? Evet İsyan, KING Frv, Ahmet Onur, HaKKiNeN Foruma nasıl katkı sağlayabilirsiniz? ikisini de yapabilirim Forumumuzda bulunan Herhangi bir konuda teknik eğitim aldınız mı? veya Teknik bilgiye hakim olduğunuz bir bölüm varmı? Varsa lütfen belirtin... Hayır Görev almak istediğiniz bölümü belirtiniz KnightAlemi Hoş Beş, Knight Offline, Ödev, Her Telden, KnightAlemi Topluluk Email adresiniz ? [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.]">[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] Kaç yaşındasınız? 17 Cinsiyetiniz ? Bay Eklemek istediğiniz başka bir husus varsa lütfen belirtiniz. Forumda daha önce moderator olarak gorev aldım. Okul nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım. Ama bu forumu sevdiğim için tekrar döndüm. Ve güzel yerlere gelmesi için her zaman çaba sarfetmişimdir, bunu da yine bu forum kapanana kadar sürdüreceğim. ------------------------------------------------------
__________________ Zafer; Savaşta kovalayan, Aşkta kaçan erkeğindir...[Napolyon] Fransa’nın yazı da yoktur kışı da yoktur , ahlakı da yoktur. Bunların dışında şahane bir ülkedir. Ve genellikle fahişeler tarafından yönetilir...[Mark Twain] | ||
| | |
| Sponsor Reklamları Destek Olmak İçin Lütfen Tıkla ... |
| |
| | #2 (permalink) |
| Root Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 10
Konular: 352
İtibar Gücü: 317
İtibar Puanı: 24310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 66
Aldığı Teşekkür: 1476
![]() | Başvurunuz Kabul Edilmiştir... Yeni Görevinizde başarılar çalışmalarınız izlenmeye devam edilecektir.. Başarılar Knightalemi |
| | |
|