| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() | Program Yardım Bölümü Sorun yaşadığınız programlar hakkında ki sorunlarınızı bu başlık altında toplayabilirsiniz.
__________________ Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Köpek Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!! ![]() | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Emekli Yönetici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 4910
Konular: 1624
Günlük Mesajları : 12
İtibar Gücü: 610
İtibar Puanı: 52963
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 192
Aldığı Teşekkür: 2246
| gogle chrome İndirmişdim daha sora sildim Ve şuan internet kullanırken sayfa iconları cıkmıor Ve Sık Sık hata verior yardımcı olursan sevinirim |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() | Windows XP: \Documents and Settings\<kullanıcı>\Local Settings\Application Data\Google\ Windows Vista: \Users\<kullanıcı>\AppData\Local\Google\ buradaki google dosyasını kaldırmayı dene düzelicektir... eğer buda fayda etmez ise verilan hatayı buraya resimli bir şekilde koyarsan daha yardımcı olmaya çalışırım...
__________________ Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Köpek Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!! ![]() |
| | |
|