| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Server Tanıtımı Server Tanıtımı Eski Konular Arşiv |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||||||||
| Gold Knight ![]() | ![]() ![]() ![]() Serverimiz XSkip İle Korunmaktadır. Lvl Oranı 83 / 1 Dir. Oto Sembol , Oto Grade ( Restart Gerekmiyor ) Relog Atmanız Yeterli Olucaktır. Armorlar +8 Takılar +3 Dür. İtemler Hazır Şekilde İnvertory'de Bulunmaktadır. Upgrade Oranı En Son +8 Dir. Savaş Saatleri ; Hafta İçi Hergün 19.00 Da Savaş Vardır. Hafta Sonları 14.00 Ve 19.00 Da Olmak Üzeri 2 Kere Savaş Yapılmaktadır. Delos Savaşları Her Çarşamba Saat 21.00 Da Yapılmaktadır. Savaşlar Otomatik Olarak Saatinde Açılır. Serverde Kesinlikle Editlik Yoktur. Archery ( Okcu ) Skilleri Aktiftir. Rogue'lerin Master 23 Eskirma Skilleri Aktiftir. Warrior'ların 83 Lvl'deki Tüm Skilleri Aktiftir. Her 1 Ayda Düzenli Bi Şekilde 2 Irk Arasında Krallık Secimleri Yapılmaktadır. Usko Maradon Eklidir. Serverimizden Bazı SS'ler. ![]() Oyun İçinden Kullanıcı , Clan , Genel Sıralamalara Bakabilirsiniz. ![]() ![]() ![]() Zones'ler ; Bifrost Haritası Hatasız Şekilde Kullanılmaktadır.Cıkartıgınız Taşları Maradon'da Kırdırabilirsiniz. Forgetten Temple Hatasız Şekilde Kullanılmaktadır. Cıkardıgınız Taşları Aynı Şekil Maradon'da Kırdırabilirsiniz. Karaktere Hazır Verilen İtemler ; Warrior ![]() Mage ![]() Rogue ![]() Priest ![]() Sorunsuz Biffrost Zones'i ![]() Scrollar ; Attack Sc , Hp Sc ==> S. Bandicoot Sw Scroll , STR Scroll , Dex Scroll ==> Bandicoot Hp Scroll , Ac Scroll ==> Worm Weapon Enchant Scroll - Armor Enchant Scroll Sundiresten Alınmaktadır. RecepKO Downloand ; [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] Xskip'in Çalışması , Güncellenmesi İçin Net Framework 2.0 Yüklü Olmalıdır. [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] Drop List ; Priest Fp Dire Wolf , Loup- Garou Rogue Fp - Pincers Scorpions Mage Fp - Undying , Rotten Eyes Warrior Fp , Lamantation Lamia Türlerinden. Rare İtemler : Delosta Repairlerden Çıkmaktadır. Tp Scrollar Delosta İsiloon Soldiers'ten Çıkmaktadır. Rogue , Mage , Priest , Warrior Chitinleri Eslantta Dark Knıght'lardan Çıkmaktadır. Shard , Raptor , Rogue - Warrior - Mage - Priest Shelleri İse Troll Shaman'dan Çıkmaktadır. Buyrun Tanıtım Video'muz. Youtube
İzlesene.com
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız.] ![]() ![]() ![]() 3 Senelik Kesintisiz Hizmet RecepKO | ||||||||
| | | ||||||||
| Flames AE bu mesajı için 21 üyeden teşekkür aldi | 4Jarex (27 Şubat 2010), adahan (14 Ağustos 2010), black619 (08 Ağustos 2010), fehm1 (06 Mayıs 2010), ferhanko34 (14 Mart 2010), HaLiL BSG (28 Şubat 2010), jorruck (04 Eylül 2010), Kelamsız (25 Şubat 2010), KoRSaN (04 Temmuz 2010), ksktunc (30 Ağustos 2010), LeBron (01 Mayıs 2010), metalmilitan (01 Nisan 2010), Nedim BULUT (23 Eylül 2010), Prince0fParadise (09 Nisan 2010), saw911 (24 Mart 2010), selomo (05 Eylül 2010), TheGuard1an (02 Kasım 2010), ßySeqo (25 Mart 2010), YNSEML (03 Temmuz 2010), _IsMaiL_ (25 Şubat 2010) |
| | #2 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() Üye No: 21029
Konular: 1030
Günlük Mesajları : 2
İtibar Gücü: 169
İtibar Puanı: 10286
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 148
Aldığı Teşekkür: 334
| Emek Bu Kardeş Helal ![]() Ben Bunları Dikkate Almıcak Adamın Noktasına Virgülüne Ünlem Yaparım ![]() Sen Azimli Bir Çocuksun Yapıcağım Deyipte Üstesinden Gelemeyeceğin Birşey Yok... Sendeki Tek Hata Ne Biliyormusun Gülüm Agzından Yüreğinden Kopanları Buraya Döküyorsun.. Bırak İçinde Kalsın Realde Patlatırsın ![]() Hayat Boyu İnşallah Mutlu Olursun Güzel Kardeşim Nice Nice Başarılara.... Hayırlı Geceler... |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() | Alıntı:
![]() Teşekkür Ederim Güzel Yorumun İçin. | |
| | |
| Flames AE adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | Kelamsız (25 Şubat 2010) |
| | #4 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() Ad Soyad: TecO
Üye No: 5210
Konular: 74
İtibar Gücü: 75
İtibar Puanı: 3096
![]()
Ettiği Teşekkür: 106
Aldığı Teşekkür: 141
| Mete bitanesin ) Süper tanıtım olmuş bende merakla bekliyordum eline sağlık süpersin. |
| | |
| MEDUSSA adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | ULUYANKURRTT (24 Mart 2010) |
| | #5 (permalink) |
| Gold Knight ![]() | |
| | |
| Flames AE adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | ULUYANKURRTT (24 Mart 2010) |
| | #6 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 30641
Konular: 1181
Günlük Mesajları : 7
İtibar Gücü: 92
İtibar Puanı: 4515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 101
Aldığı Teşekkür: 164
| Muhteşem ötesi tanıtım. Hayırlı olsun.
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Forum Kurallar'ını Okumak İçin Tıklayın... |
| | |
| J0KER bu mesajı için 3 üyeden teşekkür aldi |
| | #7 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 4715
Konular: 95
İtibar Gücü: 130
İtibar Puanı: 8478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 22
Aldığı Teşekkür: 529
| Ellerine sağlık mete konu sabittir
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol En Uzak Mesafe Bir Birini Anlamayan iki Kafa Arasındaki Mesafedir |
| | |
| MAXiMUS bu mesajı için 3 üyeden teşekkür aldi |
| | #8 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Harikasın abim ![]() Güzel video metecim eline sağlık. Çok gsl bi tanıtım olmş
__________________ ___IsMaiL___ RecepKO BeramuS ___LowesTime___ _RulerSmyHearT_ ihtekin@windowslive.com VsMovie http://www.knightalemi.org/recepko-r...vie-part2.html |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() Üye No: 30819
Konular: 4151
Günlük Mesajları : 5
İtibar Gücü: 175
İtibar Puanı: 9113
![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 367
Aldığı Teşekkür: 269
| mete kafana taktıqını yapıosuun helal olsun walla ![]() msnden demişti wideo yapıorm dıe ama bukadar beklemıodum gercekten tebrikler mete!
__________________ Bazen öyle acır ki için değiştin sanırsın şimdi dersin. Şimdi her şeyi yapabilirim. Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim! Yapmakla olup bitseydi yapardım olur biterdi. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() | İşte bu metecim işte budur olay bu olay bu kadar varsa daha iyisi koysunlar da görelim
__________________ " Bilinç, korkunç bir lanettir. Düşünürsün, hissedersin, acı çekersin... █║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌ █║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║ CER & PoyraZ & SKY |
| | |
| CER adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | alposh (09 Kasım 2010) |
|