| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| USKO Resmi Duyurular K2network resmi sitesindeki açıklamaları burada Türkçe olarak bulabilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() ![]() Üye No: 21029
Konular: 1030
Günlük Mesajları : 2
İtibar Gücü: 169
İtibar Puanı: 10286
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 148
Aldığı Teşekkür: 334
| Yama 1819’un bir kismi dun gece yapildi ve diger kismi da bu gece tamamlanacak. Power-Up Store’da kimi esya fiyatlari artarjen ancak bir cok esya fiyati da dustu. (Hyper Noah Scrollari, 60% Re-Spawn Scrollari ve Symbol of Growth gibi) Ayrica bu yama ile beraber sizlere PUS’ta yeni Minerva paketini de sizlere bulusacak. Minerva paketi, cesitli esyalarin uygun bir fiyata ve ayni pakette birlesmesidir. Bu esyalar sunlardir : Secenek 1-) Cospre Armor Cospre Helmet Secenek 2-) 2 Pathos Gloves Bu paketi PUS’tan aldiktan sonra Moradon’daki NPC Kayra’ya goturmeniz gerekmektedir. NPC Karya, size bu paketlerin sertifikasini verecektir. Bu sertifikalari aldiktan sonra Moradon’daki NPC Hemes’e giderek bunlari iade ettiginizde yeni esyalariniza kavusacaksiniz. Power-Up Store’a giderek, bu paketi uygun fiyata alma avantajindan yararlanmayi unutmayiniz! Bakim calismasi 8.30 PDT de baslayarak bir saat kadar surecektir. -Knight Online Ekibi | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 19331
Konular: 35
İtibar Gücü: 47
İtibar Puanı: 1225
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 26
Aldığı Teşekkür: 44
| teşekkür ederim bilgilendirme için...
__________________ Biz Dostuz, Biz yürekliyiz,Biz aşk dedim mi sonuna kadar gideriz, Arkadaşlımız için can nedirki ? İşde ben buyum Aysu benimsin güzelim..? İn Come Back By Sercan :cool Family Recepko_? = ::KaoS: Ahmet)/ Create (ömer)/ Baba_Sultan__( Mahir kaçmadan duramaz hihi )/CIupkan(ümit) ve sayamadım bir cok recepkolu sizi seviyorum..! |
| | |
|