| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| USKO Resmi Duyurular K2network resmi sitesindeki açıklamaları burada Türkçe olarak bulabilirsiniz.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Emekli Yönetici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 4910
Konular: 1624
Günlük Mesajları : 12
İtibar Gücü: 610
İtibar Puanı: 52963
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 192
Aldığı Teşekkür: 2246
| Oldukca az sayidaki bir oyuncu kesimimiz, bugun oyuna girdiklerinde kasalarindaki ve inn hostess'lerindeki coin sayisindaki degisimi farketmis olabilirler. Hepinizin de bildigi gibi, bazi kisiler yasa disi yollarla buyuk miktarda noah kopyaladilar. Bu kopyalama islemini durdurabildik ancak oyunumuzun ekonomisi bu durumdan ciddi hasarlar gordu ve oyuncular, oyun pazarindaki esyalara gereginden fazla miktarlar odemek durumunda kaldi. Bu durumla basa cikabilmek amaciyla, belirli bir sayinin uzerinde coini olan butun karakterlerin coin sayisini azalttik. Boylece cogu oyuncumuz bu durumdan hic etkilenmeden Knight Online ekonomisindeki yasa disi noahlar oyundan cikarildi. Bu konuyla ilgili soru ve endiselerinizi forumlarimizin feedback kisminda yanitlayacagiz. -Knight Online Ekibi
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. ![]() ![]() ![]() ImageShack.us | ||
| | |
| Mensur ESMER adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | AnqeL (17 Temmuz 2009) |
| | #2 (permalink) |
| Gold Knight ![]() Üye No: 5291
Konular: 6
İtibar Gücü: 41
İtibar Puanı: 165
![]()
Ettiği Teşekkür: 9
Aldığı Teşekkür: 5
| aga BunLar Yusunden Kendı eLimLe Pazar yaparak yaptığım 22 gb gitti. Bu K2 Artık iiCe Saçnalamaya basladı. Diyecek 1 Sey yok hakkımızı helal etmemekten basşa :S |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() Üye No: 4762
Konular: 614
Günlük Mesajları : 3
İtibar Gücü: 124
İtibar Puanı: 6285
![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 251
Aldığı Teşekkür: 211
| Arkadaşımın 21gbsinin 11ini silmişler. Tabi onlarda ticket atmışlar. Cevap kriz var diye dalga geçilmiş. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Emekli Yönetici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 4910
Konular: 1624
Günlük Mesajları : 12
İtibar Gücü: 610
İtibar Puanı: 52963
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 192
Aldığı Teşekkür: 2246
| Alıntı:
__________________ Lütfen Foruma Ve Oyuna Destek İçin REKLAM Linklerine Günde En Az Bir İki Kez TIKLAYINIZ ... Tıkla,İndir Forum'a Destek Ol Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. ![]() ![]() ![]() ImageShack.us | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| SHOGUN ![]() Üye No: 13
Konular: 36
Günlük Mesajları : 2
İtibar Gücü: 183
İtibar Puanı: 12704
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 438
Aldığı Teşekkür: 284
| Bunlarınki kurunun yanında yaşıda yakmak oldu. Madem engelliyemiyorsun bari karışma milletin ekonomisine. Benim abiminde 15 GB si varmış, 10'a düşmüş. Peki burada abimin şucu ne? Adamı iyice dinden imandan çıkarıyorlar. Elimden gelse K2'yi patlatırım. Ekonomiymiş, ne ekonomisi be 'Ev Ekonomisi' mi. Milleti resmen keriz yerine koymaktır bu. Söyleyecek başka bir söz bulamıyorum. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() Üye No: 3012
Konular: 88
İtibar Gücü: 95
İtibar Puanı: 4131
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 469
Aldığı Teşekkür: 352
| iyiki bıraktım iyiki soyuldum dıyorum ... MIlletın parasından ne ıstıyorsun sen zaten oyuncu kıtlenı kaybetmışssın kopxtan mılletın gblerıne konuyorsun oyun ekonomısı dıyorsun Ben bu konun sahbının aklından şüphe edıyorum Sımdı tıcket a cevap yetıstıremıcek kafası patlıcak ekonomı dıye Oyuncu kıtlesı daha da azalıcak ÇOK DA IYI OLCAK konun yaptıgı son saçmalık ve koyu bıtırecek olan son saçmalık bence.
__________________ sevgilerimle |
| | |
|