| |||||||
| Üye Ol | Şifremi Unuttum? | Günlükler | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Zeka, Mantık Soruları Kafa karıştıran sorular, yarışmalar.. |
| |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| | #1 (permalink) | ||
| Gold Knight ![]() ![]() | Ahmet, Sakar Mutalip gibi ağlayıp sızlamaya sanki razı.Ama ne yapsın ?Serseri kurşun omuzuna gelmiş...Ağlayarak avunacak sanmıştık.Ağladı ama içi lekeli sargı bezini omuzuna rahatlıkla sardı.Kardeşleri Canan, Aslı ve Selma, onun vurulduğunu bilmiyordu.Şef Talip ile Derviş Nedim, yaba demirini ellerinden atıp tay vasıtasıyla doktor çağrmaya gittiler.Taki viran köyü zümrüt tepelerine kadar mola vermediler. | ||
| | |
| Nedim BULUT adlı üyemizin bu mesajına teşekkür edenler: | N3D1M BULUT (31 Temmuz 2010) |
| | #2 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 18237
Konular: 15
İtibar Gücü: 35
İtibar Puanı: 200
![]()
Ettiği Teşekkür: 26
Aldığı Teşekkür: 4
| [COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][B]SakAR MUTalip sanKİ RAZı. AğlayaraK AVUNacak iÇİ LEKeli Aslı ve sELMA ŞEF TALİp DerVİŞ NEdim yaBA DEMirini tAY VAsıtasıyla Armut,Kiraz,Kavun,Çilek,Elma,Şeftali,Vişne,Badem,A yva ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() Üye No: 24511
Konular: 32
İtibar Gücü: 48
İtibar Puanı: 1515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 54
Aldığı Teşekkür: 47
| Alıntı:
Taki viran ---->kivi köyü zümrüt -->üzüm | |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() Üye No: 17243
Konular: 388
Günlük Mesajları : 1
İtibar Gücü: 107
İtibar Puanı: 6364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 63
Aldığı Teşekkür: 142
| Bende kontrol ettimde arkadaşların buldugundan farklı bişey göremedim yarın bidaha denerim |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Knight ![]() ![]() ![]() ![]() Üye No: 94060
Konular: 3
İtibar Gücü: 22
İtibar Puanı: 370
![]() ![]() ![]()
Ettiği Teşekkür: 3
Aldığı Teşekkür: 8
| 9 Tane buldum 1 -o'MUZ'una ,2 - 'KAVUN'cak ,3- i'ÇİLEK'li , 4 - s'ELMA' , 5 - der'VİŞNE'dim , 6 - ya'BADEM'irini 7 - t'AYVA'sıtasıyla , 8 - Ta'KİVİ'ran 9 - Köy'ÜZÜM'rüt
__________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde , İtler Çakallar Volta Atar.. Ama Bilmezlerki Kurt O Sessiliği Bozarsa Kıyamet KOPAR ! Birine çamur atmadan önce düşün ve sakın unutma; İlk önce senin ellerin kirlenecek .. |
| | |
|